Nominujte svůj oblíbený elektromobil do ankety Elektromobil Roku 2023

Nominujte svůj oblíbený elektromobil do ankety Elektromobil Roku 2023
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Letos můžete vozy do anktety Elektromobil Roku 2023 nominovat i sami
  • V každé kategorii můžete vybrat svůj oblíbený elektromobil
  • Z nominačních hlasů vznikne kategorie „Čtenářská nominace“

Připravujeme další ročník ankety Elektromobil Roku, ve kterém je novinkou čtenářská nominace vozů. Do hlavních kategorií musí vozy nominovat automobilky nebo importéři a musí jít o vozy, které se oficiálně v Česku prodávají. Navíc je omezení v tom, kdy auto dorazilo na trh a vozy musí nominovat automobilka nebo importér. Jelikož v minulém ročníku vám v anketě některé oblíbené elektromobily chyběly, vytvořili jsme i čtenářskou kategorii, kam můžete své oblíbené elektromobily nominovat sami.

Čtenářská nominace ankety Elektromobil Roku 2023

Ve čtenářské kategorii mohou být všechny elektromobily bez ohledu na to, zda se v Česku prodávají a kdy dorazily na trh. Je to jen na vás, které nominujete. Každý čtenář může nominovat v každé kategorii jeden svůj oblíbený elektromobil, ale nemusí dát nominační hlas ve všech kategoriích. Takže klidně můžete hlasovat jen v jedné kategorii, pokud si v ostatních nevyberete. A pokud vám nějaký elektromobil v některé z kategorií chybí, můžete zvolit možnost „jiná“ a napsat název elektromobilu, který chcete nominovat.

Celkově však vznikne pouze jedna kategorie ze čtenářských nominací, kam postoupí 10 vozů s nejvyšším počtem nominačních hlasů bez ohledu na kategorii. Cílem je, aby se do nominací zapojilo co nejvíce lidí, takže budeme rádi za sdílení tohoto formuláře pro nominaci. Hlasovat můžete do čtvrtka 9. 11. 2023 a hlasování skončí 20:00. Poté vyhodnotíme nominace, abychom mohli spustit samotnou anketu Elektromobil Roku 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze