Jste majiteli elektromobilu nebo plug-in hybridu? Vyhrajte s námi tablet Lenovo!

Jste majiteli elektromobilu nebo plug-in hybridu? Vyhrajte s námi tablet Lenovo!
Fotografie: Goran Horvat, pixabay.com
  • Vyplňte dotazník o svých zkušenostech s elektromobilitou
  • Můžete vyhrát tablet Lenovo TAB M10

Říká se, že odvážnému štěstí přeje. Pojďte si proto s námi zasoutěžit o tablet Lenovo TAB M10 FHD Plus 4GB + 64GB Iron Grey. Svými zkušenostmi navíc získáte jedinečnou možnost ovlivnit podmínky užívání elektromobilů ve střední Evropě.

Ilustrační obrázek, lenovo.com
Ilustrační obrázek, lenovo.com

Co pro to mohu udělat?

Vyplňte náš krátký dotazník a zaregistrujete se do soutěže. Tablet od nás obdrží vlastník 50. vyplněného dotazníku. Organizátor soutěže výherce tabletu zkontaktuje 3. 5. 2021.

Klikněte na následující odkaz: Vyplnit dotazník

Průzkum organizuje nezávislý institut pro výzkum trhu, Ipsos Zrt. Hlavním cílem je zjistit vaše názory a zkušenosti s elektromobilitou.

Vámi poskytnuté informace budou elektronicky a statisticky vyhodnoceny a vaše odpovědi budou zpracovány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů, tj. beze jména, adresy nebo jiného identifikátoru. Vyplnění dotazníku trvá přibližně 15 minut a účast je dobrovolná.

Ipsos Hungaria je nezávislá společnost zabývající se průzkumem trhu, která provádí mezinárodní průzkum majitelů elektrických a dobíjecích hybridních vozidel. Pomozte s výzkumem svými odpověďmi! Jak se zapojit? Dotazník můžete otevřít ZDE.