HoppyGo spouští v Centru Chodov svůj Pick up point. K dispozici jsou dva Opely Adam

HoppyGo spouští v Centru Chodov svůj Pick up point. K dispozici jsou dva Opely Adam
  • V obchodním centru Chodov jsou k dispozici dva vozy Opel Adam, které si můžete půjčit prostřednictvím služby HoppyGo
  • Po absolvování stanoveného postupu vám dají klíčky na tamní recepci

HoppyGo s velkou pravděpodobností znáte jako peer to peer carsharing. Pokud si chcete půjčit auto, tak vám ho fyzicky musí někdo předat na určitém místě. HoppyGo spouští novou službu, které říká HoppyGo Pick up point. Jde o místo, kde si můžete půjčit auto. A jako první takové místo je obchodní Centrum Chodov.

HoppyGo Pick up point

HoppyGo má zaparkovaná dvě vozidla v blízkosti výjezdu z parkoviště na Roztylskou ulici. Postup pro zapůjčení auta je stejný jako normálně. Musíte mít vedený i účet HoppyGo, tedy platný řidičský i občanský průkaz a aktivní platební kartu a musíte být starší 20 let. Auto se hodí především pro odvezení nějakého toho nákupu, nebo si ho můžete půjčit třeba na výlet. Automobil se vrací na stejné místo, tedy do obchodního Centra Chodov.

Konkrétní postup, jak pokračovat v případě, že si chcete vypůjčit Opel Adam v obchodním Centru Chodov, vypadá takto:

  • Vyhledejte si v aplikaci jeden z vozů Opel Adam dle adresy obchodního Centra Chodov: Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 11.
  • Zašlete rezervaci na vámi vybraný vůz a čas, kdy si ho přejete pronajmout.
  • Rezervace vám bude potvrzena.
  • Klíče od vybraného vozu vám předá pracovník obchodního Centra Chodov na vrátnici Informací parkoviště, které je umístěno přibližně 100 metrů od vozidel.
  • Nafoťte automobil do aplikace, zadejte stav paliva a tachometru, nezapomeňte vyfotit palubní budíky, potvrďte a zaplaťte pronájem vozu v aplikaci.
  • Pro dokončení pronájmu je nutné vrátit vůz na původní parkovací místo do obchodního Centra Chodov, aby si ho mohl zapůjčit další zájemce. Vozidlo před vrácením dotankujte na původní stav a pokud je to potřeba, tak i umyjte.
  • Ukončení pronájmu – opět automobil nafoťte do aplikace, zadejte koncový stav tachometru i paliva, vyfoťte opět palubní budíky a uzavřete výpůjčku. Klíče od vozu vraťte do vrátnice Informací parkoviště.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze