Arnold Schwarzenegger si zahrál v nové reklamě na podporu prodeje elektromobilů

Arnold Schwarzenegger si zahrál v nové reklamě na podporu prodeje elektromobilů
  • Přestrojený Arnie je ve videu prodejcem automobilů, který nesnáší elektromobily
  • Proto se snaží lidem nákup elektromobilu rozmluvit a doporučuje Hummer
  • Sám Schwarzenegger je velkým zastáncem elektromobilů

Jen si to představte. Přijdete do místní prodejny automobilů s cílem zakoupit elektromobil. Obsluhovat vás začne jeden ze zaměstnanců, který je však zcela zásadně proti elektromobilům, a začne vás přemlouvat, abyste si koupili ten největší a nejhladovější benzíňák, jaký je k dispozici. Ano, přesně takto vypadá nová reklama, ve které září Arnold Schwarzenegger.

Video dlouhé zhruba tři a půl minuty si tak trochu utahuje z některých milovníků klasických automobilů, kteří nemohou elektromobily ani cítit a raději budou chodit pěšky, než aby do nich nastoupili. Přesně takového člověka ztvárnil v reklamě ne příliš dobře přestrojený Arnold Schwarzenegger, který si zahrál Howarda Kleinera, absolutního milovníka amerických muscle cars.

Howard vítá v prodejně zákazníky a poté, co se dozví, že by si rádi zakoupili nový elektromobil, začne je přesvědčovat o tom, jak velký nesmysl takové rozhodnutí je. Argumentuje například tím, že v elektrickém voze je slyšet vše co si lidé povídají. Jako alternativu za elektromobil nabízí například obrovský Hummer.

Samotné video bylo vytvořeno neziskovou organizací Veloz, která se snaží šířit povědomí o elektromobilech napříč veřejností a zrychlovat příchod elektromobilů. Mezi její členy patří celá řada výrobců elektromobilů, energetické společnosti a poskytovatelé nejrůznějších služeb. I proto na konci Schwarzenegger připomíná, že elektromobily šetří životní prostředí, čas i peníze, aniž by bylo obětováno vzrušení a zábava při řízení. Schwarzenegger je velkým nadšencem do elektromobilů, ba dokonce vlastní speciálně upravený Mercedes-Benz G-Class s elektrickým pohonem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze