Víme, kde letos PRE spustí další ultrarychlé nabíjecí huby

2
Víme, kde letos PRE spustí další ultrarychlé nabíjecí huby
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • PRE chystá u Hornbachů celkem sedm nabíjecích hubů, dva už jsou spuštěny
  • Huby nabídnou výkon většinou 150 kW
  • Velmi brzy dojde také ke zrychlení současných 75kW stanic

PRE v letošním roce plánuje spustit řadu nabíjecích hubů s ultrarychlými stanicemi, zejména ve spolupráci se sítí hobby marketů Hornbach. První takových hub nedávno spustil v pražské Chuchli a čerstvě také u Hornbachu v Ostravě – Vítkovicích. My vám nyní přinášíme seznam dalších lokalit po celém Česku. Některé budou hned od začátku osazeny jednou/dvěma stanicemi Hypercharger s výkonem 150 kW (s možností dalšího pozdějšího zrychlení), u některých budou zatím osazeny Hyperchargery jen s jedním modulem a výkonem 75 kW. Všechny huby pak budou doplněny o AC nabíjení pro ty, kteří nepotřebují nabíjet tak rychle a stačí jim doplnit energii pomaleji v průběhu nákupu.

Níže přinášíme seznam lokalit u hobbymarketů Hornbach, kde PRE buduje a brzy spustí ultrarychlé nebo rychlé nabíjecí stanice. Díky odkazům níže se můžete rovnou podívat na lokality také na naší mapě nabíjecích stanic.

Dalším větším projektem je zrychlování současných nabíjecích stanic s výkonem 75 kW na výkon 150 kW u páteřních komunikací po celém Česku. Stanice jsou již vybrány, některé vyšším výkonem již i osazeny a PRE bude jejich start oznamovat ve 2. čtvrtletí letošního roku tak, aby se stihla hlavní cestovní sezóna letních prázdnin.

Diskuze ke článku
Martin Lacina
Martin Lacina
Diky PRE.

Jen me dost zklamalo, kdyz jsem nedavno nabijel v Chuchli a k tem dvema ultrarychlim stanicim z nich kazda ma ctyri konektory plus dvema AC konektorum rezervovali jen ctyri parkovaci mista, a i kdyz jsou vedle jeste dve parkovaci mista nerezervovana tak jsou stanice tak nestastne umisteny, ze na ne zadny z kabelu nedosahne. Z druhe strany se zaparkovat take neda, takze z puvodnich prohlaseni jak tam muze nabijet az deset aut je realita maximalne ctyri a to je velka skoda.
Takto je tam podle meho nazoru cela jedna ultrarychla stanice temer k nicemu.
Vojtulee M.
Vojtulee M.
Podle vaší mapy je Hornbach ve Svinově už otevřený.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze