Tesly se setkají na e-Salonu, letos již podeváté

e-Salon Praha 2022
Tesly se setkají na e-Salonu, letos již podeváté
Fotografie: Tesla Owners Club
  • Letos proběhne již 9. setkání klubu majitelů elektromobilů Tesla
  • Bude se konat v sobotu 12. 11. 2022 v rámci veletrhu e-Salon
  • Bude připraven zajímavý program, po registraci můžete mít vstup zdarma
  • Na e-Salonu bude i stánek naší redakce s jednostopými elektrickými stroji

Příští týden bude od čtvrtka 10. 11. 2022 (což bude odborný a novinářský den) do neděle 13. 11. 2022 probíhat v PVA EXPO Praha Letňany již tradiční veletrh zaměřený na elektromobilitu s názvem e-Salon. V sobotu 12.11.2022 se pak v rámci e-Salonu v PVA EXPO Praha Letňany opět uskuteční již 9. výroční setkání oficiálního klubu majitelů elektromobilů Tesla.

Tesla Model 3 Performance

Setkání oficiálního klubu majitelů elektromobilů Tesla bude po registraci zdarma

Majitelé elektromobilů mohou mít po registraci vstupenku zdarma. Pro majitele vozů Tesla možnost jejich získání na webu Tesla Owners Club, majitelé ostatních elektromobilů je pak mohou získat registrací na webu České Asociace pro elektromobilitu.

Zajímavá panelová diskuse majitelů vozů Tesla

Můžete se těšit na panelovou diskuzi pozvaných VIP (Radovan Vávra, Tesláček...), krátké prezentace, moderovanou debatu (především na téma cen dobíjení, zkušeností se servisem, požárních předpisů a energetických komunit), hosty ze státní správy a kolegy ze slovenského Tesla klubu. Následně se uskuteční prohlídka vystavených novinek na e-Salonu včetně mobilní 100kWh powerbanky a mnoho dalšího.

Historie Tesla Owners Club

Počátky Tesla Owners Club, jediného oficiálního klubu Tesla na území České republiky, se datují do podzimu roku 2013, kdy František Kubiš dovezl z Holandska jeden z prvních evropských elektromobilů Tesla Model S a Tesláci se začali spojovat. Protože jde o oficiální klub, bylo nutné podepsat licenční dohodu se společností Tesla, což na sebe vzala Asociace pro elektromobilitu ČR, z.s. Dnes je v Česku přes 1 800 vozů značky Tesla a v rámci TOC CZ je evidováno přes 530 VIN.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze