Elektrický pracant i společník do terénu a na silnici. Takový je Dominator 2WD

Elektrický pracant i společník do terénu a na silnici. Takový je Dominator 2WD
  • Elektrickou čtyřkolku jde využít v jakémkoli terénu a použít na převoz všelijakých nákladů
  • Díky homologaci se můžete vydat i na silnice
  • Pořizovací cena začíná na necelých 260 tisících

Sháníte na farmu silného a obratného pomocníka na tahání a převoz těžkých věcí? Nebo se jen rádi proháníte po lese? Elektrická čtyřkolka Ecocharger Dominator 2WD vám k tomu dokonale poslouží, a dokonce s ní díky homologaci můžete do běžného provozu.

Čtyřkolka nabízí několik různých režimů nastavení, pro rozdílné druhy využití. Při jízdě vpřed máte na výběr ze dvou výkonnostních stupňů, první nabízí vynikající točivý moment a je ideální do drsného, strmého terénu, nebo na tahání menších těžkých přívěsů. V tomto režimu nepřekročí Dominator rychlost 26 km/h a rekuperační brždění je při tomto nastavení velice silné, takže při sjíždění z kopců zůstává řízení hladké i kontrolované a také pomáhá snížit opotřebení brzdových destiček. Druhý je nastaven na přejíždění na delší vzdálenosti a nabízí maximální rychlost 58 km/h, samozřejmostí je i zpátečka. Dále je v nabídce přední i zadní nosič nákladu, displej s ukazatelem stavu baterie, rychlosti a času, tlačítko nouzového zastavení a sedadlo s místem pro spolujezdce.

Čtyřkolku pohání elektrický motor s výkonem 15 kW s dojezdem přes 60 kilometrů v závislosti na zatížení a jízdních podmínkách. Kapacita baterií je 7,2 kWh a doba nabíjení okolo 3 a půl hodiny. Hmotnost je 35 kilogramů a cena začíná na 9 995 librách, což je necelých 260 tisíc korun. K dostání je i ve verzi Terminator 6×6 s výklopnou korbičkou na náklad.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze