Dorazte na sedmý ročník eJantarové cesty. Redakce fDrive bude opět u toho

2
Dorazte na sedmý ročník eJantarové cesty. Redakce fDrive bude opět u toho
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Milan Rajchl už posedmé pořádá setkání elektromobilistů na Moravě
  • Ani letos nebude chybět výlet na místa, kam se normálně autem nedostanete

Jako obvykle čeká elektromobilisty o posledním květnovém víkendu další dilema, jak strávit čas. Známý propagátor a fanoušek elektromobility a čisté energie Milan Rajchl totiž pořádá už posedmé setkání elektromobilistů s veřejností nazvané eJantarová cesta. Tentokrát se akce zahajuje v obci s nejčistším vzduchem v Česku, v Karlově Studánce na Bruntálsku, v pomyslném stínu Pradědu. Tato informace je důležitá, protože součástí programu pro registrované účastníky bude i povolený vjezd do CHKO Jeseníky s možností zaparkovat kilometr pod vrcholem nejvyšší moravské hory a vystoupat na ni po asfaltové stezce. Protože vyřízení povolení chce svůj čas, stanovil pořadatel uzávěrku přihlášek na polovinu dubna. A chce to neváhat, protože počet míst je omezen.

Součástí akce bude i neveřejný podvečerní blok přednášek a diskuzí s odborníky a společná večeře. Případné ubytování si každý účastník vyřizuje individuálně, volný program a setkávání s veřejností ve formě diskuzí a případného svezení zájemců probíhá i v neděli 28. 5. dopoledne do 12 hodin. Zájemci o akci by se tedy měli registrovat osobně u pana Rajchla na telefonu 722 931 372 či e-mailu milan tečka rajchl zavináč volny tečka cz. A poté dorazit na parkoviště u vodopádu v Karlově Studánce (pro registrované účastníky akce tam bude zajištěno parkování) v 9 hodin ráno.

Související články
Diskuze ke článku
Radovan Burkovič
Radovan Burkovič
Bude to chalenge dorazit z Ostravy do Karlovy studánky s 10 let starým Peugeot Ion 113 tis. km nájezd. Snad bude na místě zásuvka, páč na Praděd to pak nedám.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze