Zrychlili jsme načítání galerií a vylepšili vyhledávání

Zrychlili jsme načítání galerií a vylepšili vyhledávání
  • Inovovali jsme galerie fotografií a výrazně jsme zrychlili načítání obrázků v nich
  • Nasadili jsme rovněž novou verzi inteligentního vyhledávání

V návaznosti na spuštění nové verze mobilenet.cz provádíme úpravy a vylepšení mobilenet.cz i fDrive.cz tak, aby bylo jejich používání pro vás co možná nejpříjemnější. Také díky vaší zpětné vazbě jsme se zaměřili na vylepšení dvou aspektů.

Výrazně jsme zrychlili načítání obrázků v galeriích, které se nyní načítají okamžitě, kdekoliv je v článku či v jiné části webu (například v katalogu) otevřete. Náhledové obrázky se rovněž načítají v menším rozlišení, což zejména na mobilním připojení výrazně zrychluje prohlížení a zároveň šetří data. Novinku si můžete vyzkoušet například v našich testech nejnovějších elektromobilů a hybridů, kde vám tradičně přinášíme bohaté fotogalerie.

Zaměřili jsme se také na zrychlení a zefektivnění našeho univerzálního vyhledávání, které nyní zobrazuje přesnější výsledky jak mezi články a testy, tak v katalogu. Stále máte možnost si výsledky filtrovat pomocí odkazu v horní části stránky s výsledky a pokud hledáte něco složitějšího či specifického, můžete si zobrazit i výsledky vestavěného Google vyhledávání.

Věříme, že tyto změny zpříjemní vaše používání fDrive.cz a mobilenet.cz. Na základě vaší zpětné vazby se nyní zaměřujeme na vývoj nových funkcí spojených s notifikacemi na články, příspěvky v diskuzích a další novinky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze