Žádná novinka už vám neunikne. Spouštíme notifikace na nové články

Žádná novinka už vám neunikne. Spouštíme notifikace na nové články
  • Na fDrive.cz spouštíme notifikace na nové články
  • Nové push notifikace fungují přímo z prohlížeče na mobilu, tabletu i počítače a ihned vám ohlásí každý nový článek
  • Notifikace fungují v prohlížečích Chrome, Opera nebo Firefox, prohlížeč přitom nemusíte mít vůbec aktivní

Chcete být neustále v obraze a vědět o každém zajímavém článku na fDrive.cz hned, jak vyjde? Pak jsou tu přesně pro vás nové notifikace. Aktivujete je jednoduše jedním kliknutím přímo ve vašem webovém prohlížeči a notifikace se vám ukáží automaticky v notifikačním centru vašeho telefonu, tabletu nebo počítače.

Na začátek to nejdůležitější. Pokud chcete, aby vám váš telefon, tablet nebo počítač přímo notifikací oznámil každý nový zajímavý článek a máte podporovaný internetový prohlížeč, notifikace zapnete velmi jednoduše.

  1. otevřít uživatelské menu (najdete ho vpravo nahoře buď pod piktogramem uživatele, nebo pod vaší fotkou, jste-li přihlášeni)
  2. kliknout na tlačítko „Zapnout notifikace“

Omlouváme se, ale váš prohlížeč zatím push notifikace nepodporuje.

Pokud používáte prohlížeč, který nemá notifikační centrum nebo není propojen s notifikačním centrem vašeho operačního systému, stále se dozvíte o tom, že jsme vydali nový článek, i když vám notifikace po chvíli zmizí a vy se na ni nestihnete podívat. Jakmile na fDrive.cz opět zavítáte, najdete ve spodní části notifikaci informující vás o tom, že od vaší poslední návštěvy vyšly nové články.

Po spuštění nové platformy vydavatelství 24net a spuštění webu fDrive.cz a nové verze mobilenet.cz a nearfield.cz jde o první velkou novinku z celé řady vylepšení, na které se v nejbližší době můžete těšit. Pomocí notifikací se například již brzy budete moci nechat informovat o nových příspěvcích v konkrétní diskuzi.

Podporované prohlížeče

V době poslední aktualizace tohoto článku jsou push notifikace podporovány těmito prohlížeči:

  • Chrome (kromě iOS)
  • Firefox
  • Opera
  • vestavěné prohlížeče v Androidu (Samsung Browser apod.)

A co ostatní prohlížeče?

Prohlížeč Safari na MacOS notifikace nepodporuje a musíte tak použít některý z výše uvedených prohlížečů. Na iOS notifikace nefungují. Prohlížeč Edge od Microsoftu, který je součástí nových Windows 10, by měl tyto moderní notifikace podporovat za několik měsíců. Microsoft na jejich implementaci do prohlížeče již pracuje a finálně by měly být k dispozici jako součást Fall Creators Updatu letos na podzim.

Více informací o fungování notifikací včetně návodu na jejich opětovnou aktivaci v případě jejich zablokování, najdete v tomto článku. Pokud váš prohlížeč zatím notifikace nepodporuje a chtěli byste být informováni o nových článcích, můžete využít také náš RSS kanál.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze