Vyzkoušejte si zajímavé elektromobily i mobilní telefony na mobileDrinku 17

Vyzkoušejte si zajímavé elektromobily i mobilní telefony na mobileDrinku 17
Fotografie: Martin Fajmon, fDrive.cz
  • Přihlašování na mobileDrink v Praze již běží
  • Konat se bude ve čtvrtek 22. září od 18:30 hod.
  • K vyzkoušení budou zajímavé elektromobily i nejnovější a nejlepší smartphony
  • Účastníci budou moci vyhrát zajímavé ceny, například nejnovější chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 5, Honor 70 a mnohé další

Již tento čtvrtek 22. září pořádáme ve spolupráci s Vodafonem #mobiledrink 17 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky fDrive.cz a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Tentokrát zavítáme za našimi fanoušky a příznivci do Prahy. Partnerem události je kromě Vodafonu také již tradičně Samsung, dále se můžete těšit také na zástupce značek Vivo, Xiaomi a Honor.

A co bude na programu tentokrát? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za našimi weby fDrive.cz, mobilenet.cz nebo fZone.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony a wearables nebo se dozvědět něco zajímavého.

Na místě se budete moci svézt zajímavými elektromobily Audi e-tron, BMW iX, Kia EV6 nebo Volkswagen ID.4 GTX. Vyzkoušet si můžete i nové telefony, hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Výherci se mohou těšit na špičkové hodinky Samsung Galaxy Watch5, Honor 70, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G a Poco X4 GT nebo novinku od Viva. Vodafone poté jako hlavní výhru věnuje Nokii G60 5G. Vše jako obvykle proběhne v uvolněném neformálním duchu.

Místo a čas konání #mobileDrink 17

KDY: ve čtvrtek 22. září od 18:30 hod.

KDE: Praha (místo potvrdíme registrovaným členům)

Ostré přihlašování je již spuštěné. Kapacita mobileDrinku je i tentokrát omezená a pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář pro ostré přihlášení na #mobileDrink 17 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze