Vyzkoušejte si infotainment Tesly Modelu 3. Nadšenec vytvořil na webu hrubou kopii

Vyzkoušejte si infotainment Tesly Modelu 3. Nadšenec vytvořil na webu hrubou kopii
Fotografie: Tesla
  • Jde o aplikaci imitující uživatelské prostředí displeje v nové tesle
  • Vyzkoušet si můžete téměř všechny funkce nového infotainmentu

Objednali jste si Teslu Model 3 a s každou další zprávou si uvědomujete, že jestli ji dostanete za dva roky, budete mít ještě štěstí? Máme pro vás dobrou zprávu, i když ne asi takovou, jakou byste si představovali. Vaši Teslu vám sice nepřivezeme dříve, můžete si však alespoň zkusit, jak funguje její infotainment. Nadšenci podle dostupných videí vytvořili co nejpřesnější a částečně interaktivní podobu jediného displeje v nejnovější tesle.

Kluci si rádi hrají, a proto automobilka do vozu nasoukala co nejvíc hraček. Přes středový displej tak můžete například nastavit klimatizaci dokonce i s výdechy (podobně to má třeba nové Porsche Panamera), upravit zpětná zrcátka, hýbat se sedadly nebo třeba i upravit výšku volantu. Infotainment navíc umí také upravovat rekuperaci při brzdění, uzamknutí vozu a dokonce i uvolnění parkovací brzdy. Místo našeho popisování nicméně bude nejlepší, když si infotainment proklikáte sami .

Víme, že jde asi o chabou útěchu pro budoucí majitele, pro nás ostatní jde však o velmi zajímavý způsob, jak se s Modelem 3 seznámit blíže. Simulátorem se na Twitteru pochlubil Andrew Goodlad, který pracuje jako návrhář grafického rozhraní.

Zdroj: teslarati.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze