Vyhrajte dárkový balíček od Skupiny ČEZ. Třeba budete mít štěstí zrovna vy

Vyhrajte dárkový balíček od Skupiny ČEZ. Třeba budete mít štěstí zrovna vy
  • V dárkové tašce najdete například sluneční brýle, hrneček či powerbanku
  • ČEZ je největší provozovatel nabíjecích stanic v České republice

Jestli často jezdíte elektromobilem, tak jste s velkou pravděpodobností museli někdy nabíjet u nabíjecí stanice skupiny ČEZ. Právě ČEZ má na území České republiky více jak 100 nabíjecích stanic a více jak polovina z nich je vybavena rychlonabíjecími standardy. Pro nabíjení však potřebujete mít buď čip, nebo aplikaci v chytrém telefonu s názvem Polyfazer Direct.

Právě se společností ČEZ jsme si pro vás připravili soutěž. Vyhrát můžete dárkovou tašku, která obsahuje mimo jiné sluneční brýle, termosku, powerbanku či hrníček. A co pro vítězství musíte udělat? Stačí odpověď na naši otázku a doufat, že budete jedni ze tří vylosovaných.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte fDrive.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Jak hrát a vyhrát?

Co všechno musíte udělat, aby byl dárkový balíček od skupiny ČEZ právě váš? Stačí odpovědět na otázku níže a doufat, že se na vás usměje štěstí. Soutěž probíhá od 21. 12. 2018 od 00:01 do 27. 12. 2018 do 23:59 hodin. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní formulář



Rádi byste věděli jako první o možnostech vyhrát zajímavé ceny jak na mobilenet.cz, tak na fZone.cz nebo fDrive.cz? Pak se přihlaste k našemu e-mailovému newsletteru níže.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze