Volkswagen Financial Services startuje Financování CHYTŘE

4
Volkswagen Financial Services startuje Financování CHYTŘE
Fotografie: Volkswagen
  • Financování CHYTŘE se od běžného úvěru liší výrazně nižší měsíční splátkou a možností nastavení poslední navýšené splátky od 20 % do 60 % ceny vozu
  • Volkswagen Financial Services tak vychází vstříc soukromým i firemním klientům, pro které je prioritou finanční flexibilita a nízké měsíční náklady

Češi pomalu ale jistě začínají ustupovat od dlouho zažitého modelu koupit za hotové, deset let užívat a vůz následně prodat. Financování pomocí specializovaného úvěru totiž umožňuje náklady na vůz rozložit v čase, nechat si našetřené peníze pro nenadálé situace a stávající vůz pravidelně obměňovat za modernější a bezpečnější model. Klienty ale častokrát omezuje výše měsíční splátky. Financování CHYTŘE proto nabízí vše, co tradiční úvěr, díky poslední navýšené splátce ale zachovává extrémně nízké měsíční splátky,“ říká Vratislav Strašil, jednatel společnosti Volkswagen Financial Services.

Volkswagen Financial Services Financování CHYTŘE

S Financováním CHYTŘE si klient po výběru vozu zvolí akontaci ve výši 0 až 40 % celkové částky. Nastaví si podle svých potřeb poslední navýšenou splátku, která může být 20 až 60 % z ceny vozu. Díky tomu získá nízkou pravidelnou měsíční splátku. Volitelná je také doba splácení 2 roky až 5 let. Flexibilita, kterou má klient při splacení poslední navýšené splátky, mu pak umožnuje rychlou obměnu vozu. Jak k jejímu splacení přistoupí je totiž zcela v jeho režii. Na výběr má hned ze tří možností:

  • zbývající částku jednorázově uhradit z úspor,
  • zažádat o rozložení navýšené splátky do delšího období a pokračovat ve splácení,
  • auto prodat a část utržených financí použít na splacení navýšené splátky a zbytek využít třeba na akontaci úvěru na nový vůz.

Modelový příklad: při pořízení vozu v hodnotě 450 000 Kč při smluvní době 36 měsíců a 20% akontaci činí měsíční splátka v případě běžného úvěru 11 900 Kč. S Financováním CHYTŘE však při zachování stejných podmínek vyjde s 50% navýšenou splátkou totožný vůz pouze na 5 900 Kč měsíčně.

Služeb Financování CHYTŘE mohou využít jak firmy, tak jednotlivci. Akce platí pro nové i ojeté vozy do 5 let stáří značek Škoda, Volkswagen (včetně užitkových vozů), Audi, Seat a Cupra. Součástí měsíční splátky je i povinné ručení a havarijní pojištění.

Diskuze ke článku
Stanislav Vondraš
Stanislav Vondraš
Však oni si to dobře umí spočítat. O nic jiného než o jejich zisk jim nejde. Je to jeden lump vedle druhého. Nic nevytvářet a brát od lidí peníze.
Dini Dini
Dini Dini
Mně to dává smysl. Kupní cena auta je vedlejší, důležité je, kolik to auto stojí ročně. Lidi nakonec zjistí, že je 8 let staré Mondeo vyjde stejně draho jak 3 roky staré Mondeo. A v některých případech jako nové Mondeo. Takže dám 20%, pak něco platím měsíčně a až to auto prodám, splatím tím ten úvěr. Něco mi zbyde. To co mi zbyde - co jsem zaplatil = cena auta za 3 roky. Proč ne?
Josef L
Josef L
To je super, zaplatím 90.000 Kč akontakci, pak zaplatím ve splátkách 212.400 Kč a když auto prodám za 150.000 Kč tak doplatím k tomu 75.000 Kč a tím jsem vlastně ušetřil :)

Modelový příklad bych ale spíše viděl na 1.350.000 Kč v případě ID.3. takže vše násobit třemi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze