Veletrh e-Salon, elektrický Ford i třída G

Veletrh e-Salon, elektrický Ford i třída G
  • Dnešní fNews se ponesou ve znamení veletrhu e-Salon
  • Velká světová premiéra se odehrála u automobilky Ford, která ukázala svůj elektromobil

Jednou z největších událostí uplynulého týdne byl jednoznačně veletrh e-Salon, kde nechyběl ani stánek naší redakce. Největší zajímavostí byla česká výstavní premiéra Volkswagenu ID.3, ale podívat jste se mohli také na Volkswagen Passat GTE. K vidění byla i Škoda Superb iV, nabíjecí stanice MOON nebo kompletně rozebraný elektromobil Kia.

Veletrh e-Salon, elektrický Ford i třída G

Mohli jste se podívat i na Harley-Davidson, který měla na svém stánku společnost PRE. Samozřejmě celý e-Salon byl ve znamení elektromobility, takže nechyběla ani elektrická letadla, dodávka Maxus či jízdy s vozy Jaguar I-PACE, Audi e-tron, Tesla Model S a Tesla Model X.

Velkou událostí byla také světová premiéra elektrického Fordu. Ten se jmenuje Mustang Mach-E. Jeho maximální dojezd na jedno nabití je až 600 kilometrů. V České republice cena startuje na částce 1,2 milionu korun. Jako první však Ford prodává variantu First Edition, která vyjde na 1,8 milionu korun. Kromě toho také CEO Daimleru potvrdil, že Mercedes pracuje na elektrické třídě G. A samozřejmě došlo k představení Audi e-tron Sportback, který se však představil dnes v noci, proto podrobnosti nenajdete v fNews, ale momentálně na nich pracujeme.

PRE logo ČEZ logo E.ON Drive logo
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze