V kavárně Nissanu zaplatíte pouze elektřinou

1
V kavárně Nissanu zaplatíte pouze elektřinou
  • Pařížská kavárna vznikla na oslavu úspěchů Nissanu Leaf
  • Elektromobil ujel po celém světě celkem 3 miliardy kilometrů

Všechny Nissany Leaf ujely na světě dohromady přes 3 miliardy kilometrů a celkově se elektrického hatchbacku prodalo přes 275 tisíc kusů. Právě proto se japonská společnost rozhodla oněch 500 milionů ušetřených kilogramů CO2 oslavit otevřením nové kavárny.

Kavárna drží elektrický trend a za dobrou kávu si zaplatíte proudem elektronů. Jedna káva vás vyjde na 30 wattů, které vygenerujete 60vteřinovým šlapání na jednoduchém rotopedu. Dýška jsou tradičně vítána, tady jsou ale v podobě pár vteřin námahy navíc. Pokud si chcete zasportovat a zároveň si ve francouzském hlavním městě vychutnat ranní kávu, určitě zajděte do ulice Rue de Turenne nedaleko historického centra, kde se restaurace nachází. Pokud se vám restaurace zalíbí, určitě zanechte na sociálních sítích hashtag #ElectrifyTheWorld, který Nissan vehementně propaguje.

Zajímavý projekt si dal za cíl změnit přístup veřejnosti k elektrické energii a jejímu využívání. Příští návštěvu pařížského autosalonu jistě obohatíme o recenzi kávy i šlapadla.

Zdroje: tisková zpráva, itespresso.fr

Diskuze ke článku
Peppa
Marketing by jim šel, teď ještě tu 40+ kWh baterku do dodávky a Leafa...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze