Toto je zatím nejrealističtější podoba Tesly Cybertruck. Vypadá vážně dobře

8
Toto je zatím nejrealističtější podoba Tesly Cybertruck. Vypadá vážně dobře
Fotografie: Tesla Motors
  • Zatím se stále jedná o koncept
  • Vůz by měl jít do výroby začátkem příštího roku
  • Elon Musk už s jedním prototypem běžně jezdí

Na svět se dostaly nové snímky Tesly Cybertruck od Joe Regana, přítele Elona Muska. Ten na Instagramu zveřejnil několik fotek vozu, přičemž jako jednomu z mála mu bylo umožněno Cybertruck důkladně prohlédnout. Zatím se jedná o koncept a jelikož se výroba užitkové Tesly nezadržitelně blíží, nebylo by divu, kdybychom se dívali na téměř finální produkt.


Sám Musk přitom jeden Cybertruck vlastní a jezdí s prototypem po areálu Gigafactory Texas. Doufejme tak, že již brzy se ukáže finální sériová verze, na kterou již spoustu let čeká mnoho zájemců. Konkurence nespí a první užitková Tesla historie bude muset nabídnout opravdu hodně, aby se zdlouhavé čekání vyplatilo. Výroba Tesly Cybertruck se má spustit začátkem roku 2023, Tesla tak zřejmě dolaďuje poslední detaily.

Diskuze ke článku
Jan Blažek
Jan Blažek
Dobře? Hahaha..... jako z Céčkového sci-fi :-)
Jakub Církvicz
Jakub Církvicz
co na tom paskvilu vypadá dobře ???...je to jak z krabice od bot
Pietro Fotijev
Pietro Fotijev
To je hnus...Vy tam něco hulíte?
Roman Placer
Roman Placer
Překvapuje mě, jak už i média mění názory. V době úniku prvních skic byly reakce na design tohoto auta přinejmenším dosti rozporuplné a najednou vypadá dobře.
Mám pocit, že s Teslou je to jak s Applem, lidi jí prostě sežerou úplně všechno, co vypustí a je vcelku jedno, co to je a jak to vypadá. A to říkám jako její fanoušek a majitel Modelu S.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze