Toto je možná podoba plně elektrického pickupu od Chevroletu

Toto je možná podoba plně elektrického pickupu od Chevroletu
Fotografie: insideevs.com
  • Vůz by měl mít premiéru zkraje příštího roku
  • Časem dorazí také klasické provedení s karoserií SUV

Podle insideevs.com se na trh chystá další elektrický vůz od GM. Nedávno výrobce představil novou a plně elektrickou generaci modelu Hummer EV a nyní to vypadá, že dalším přírůstkem bude elektrický pickup s názvem BET. Na svět se totiž dostala první fotografie vozu, která si vzala inspiraci z hliněného modelu, jenž byl k vidění na nedávné prezentaci společnosti GM.

Podle všeho chystaná novinka s označením BET dostane naprosto stejnou podvozkovou platformu jako Hummer EV, která by měla umožnit uvedení také druhé karosářské verze SUV. GM se přitom během prezentace nikterak nesnažilo zabránit tomu, aby si někdo vystavený koncept vyfotil. Otázkou proto je, zda bylo takové řešení zvoleno záměrně. Díky tomu se totiž prakticky prozradila celková vizáž a velikost vozu, který zaujme svými parametry.

Chevrolet BET

Chevrolet BET totiž nabídne baterii s kapacitou 200 kWh a dojezd na jedno nabití by měl činit okolo 640 km. I když nejsou známy další technické podrobnosti, vůz se má v nejbližších měsících dočkat oficiální premiéry. Již před rokem se přitom výrobce nechal slyšet, že pracuje na pickupu, který nabídne dostatek vnitřního prostoru, vynikající užitečnou plochu a hlavně plně elektrické ústrojí. I to je jasná ukázka toho, že zcela jistě nezůstane jen u konceptu a značka GM do roka uvede na trh hned dva velké modely.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze