Teslaquila je další výmysl Elona Muska. Stopku jí vystavila očekávaná věc

Teslaquila je další výmysl Elona Muska. Stopku jí vystavila očekávaná věc
Fotografie: Tesla
  • Všemu brání udělení povolení od patentového úřadu
  • Teslaquila se snaží prorazit na trh už od roku 2018

Neuvěřitelné se stalo skutečností. Tesla se již dva roky zpět vrhla do světa alkoholu a představila Teslaquilu. Jenže jak to tak vypadá, Elon Musk bude mít asi problém, alespoň dle informací teslarati.com. Uvedení na trh totiž brání samotný název, který je prý příliš podobný srbskému produktu Spirit Tesla. Kvůli tomu odmítají patentové úřady v různých koutech světa registraci Teslaquily. Není to tak dávno, co Tesla ukázala své sportovní dámské kraťasy, o které byl ze strany veřejnosti enormní zájem.

Teslaquila

Jenže, co se týče alkoholu, zde to bude mít Tesla o dost těžší. Nevíme sice, jak Teslaquila chutná, ale i kdyby se jednalo o nejlepší produkt na světě, bude muset dostat jiný název. Bez toho si všichni degustátoři alkoholických nápojů budou muset nechat zajít chuť. Prakticky jen víme, že produkt se skládá z 40 % destilátu z kmenu agáve, z něhož se vyrábí i tradiční mexická tequila. Na etiketě pak nechybí pořádné logo Tesla.

Elon má tak zase těžkou hlavu a bude muset vymyslet, jak celý problém vyřešit. My jsme si však jisti, že s jeho vysokým inteligenčním kvocientem to nebude zase tak velký problém. Stačí se jen spojit s nějakým větším producentem tequily a dohodnout se na podmínkách produkce. I to je totiž jedním z kroků, které vyžaduje dohoda ohledně produkce tequil.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze