Tesla Model S jako limuzína může být vaše. Je jediná na světě a nestojí mnoho

Tesla Model S jako limuzína může být vaše. Je jediná na světě a nestojí mnoho
  • Auto prodělalo úpravy pro reklamní účely
  • Najeto má pouze 241 kilometrů
  • Cena startuje na částce 1,7 milionu korun

Tesla Model S rozhodně není malé auto. Dva kufry jsou pro spoustu rodin velkým bonusem. Ale i tak to někomu nemusí stačit. Můžete si tak pořídit třeba verzi Shooting Brake, která nám však dost připomíná pohřební auto. A co takhle Tesla Model S jako limuzína?

Na serveru eBay se Model S jako limuzína opravdu objevila. Tesla prodělala úpravy pro účely reklamního projektu. I podle fotografií je vidět, že ke kompletnímu stavu toho moc nechybí. Prakticky z více jak 90 procent je vše hotové, takže další investice by nemusela být tak velká.

Tesla Model S (2012)

Ke každé limuzíně patří i nějaká ta lednice a občerstvení, minimálně šampaňské. Zda jsou podobné vychytávky k dispozici i zde, to nevíme. Pokud se chcete lišit, tak tohle vypadá jako dobrá možnost. Auto najezdilo pouze 150 mil, tedy 241 kilometrů. Pro přestavbu posloužila varianta 85, tedy ta s 85kWh baterií.

Cena startuje na 80 400 dolarech, což je asi 1,7 milionu korun. To není nikterak vysoká částka. Standardní Tesla Model S 75 D vyjde na 1,8 milionu korun. Tady máte ještě větší baterie a hlavně jde o auto, které je světovým unikátem.

Tesla Model S (2012) P90D

Rozměry4 970 × 2 187 × ? mm, 2 107 kg
Výkon568 kW
Baterie90 kWh, Supercharger, Mennekes
Dojezd (WLTP)508 km

Zdroj: ebay.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze