Tesla končí s netradiční výhodou, která až dosud neměla obdoby

Tesla končí s netradiční výhodou, která až dosud neměla obdoby
Fotografie: Tesla
  • Týká se to amerického trhu
  • Češi zatím stále mají právo vrátit vůz do jednoho týdne
  • Oficiálně se k tomu Tesla nijak nevyjádřila

Určitě jste už slyšeli o tom, že v případě koupě nové Tesly má zákazník možnost vůz do sedmi dnů od koupě vrátit zpět prodejci, a to bez jakéhokoliv postihu nebo komplikací. Na první pohled neuvěřitelná obchodní praktika však nabývá svého konce. Tesla totiž začátkem tohoto týdne možnost zrušila, alespoň na domácím trhu v USA. Informuje o tom electrek.co.

Podle všeho to ale zatím vypadá, že se opravdu jedná jen o americký trh. U nás v ČR totiž stránka výrobce stále ukazuje odkaz s podmínkami vrácení Tesly do jednoho týdne od koupě. A co američtí zákazníci? Ti až doposud mohli vrátit nově zakoupený vůz, který následně skončil na servisním oddělení. Tam se prozkoumal, a jestliže byl v naprostém pořádku a nevykazoval jakékoliv poškození nebo nestandardní nájezd (nejvýše šlo ujet 1 600 km), Tesla jej přebrala zpět.

Jak je vidno, Tesla se zkrátka brání spekulantům, kteří si chtějí prostě jen vyzkoušet cokoliv nového z její nabídky a po týdnu auto vrátit s tím, že se jim vlastně vůbec nelíbí. Je nám jasné, že se našli i tací, kteří si z této výhodné obchodní nabídky udělali klasickou „autopůjčovnu“. Oficiálně se však ke zrušení sedmidenního vrácení vozu Tesla nijak nevyjádřila, takže o pravých důvodech můžeme zatím jen spekulovat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze