Speciální pneumatika pro elektromobily získala mezinárodní ocenění IDEA

Speciální pneumatika pro elektromobily získala mezinárodní ocenění IDEA
  • Pneumatika Hankook Kinergy AS ev získala ve finálním kole cenu International Design Excellence Awards
  • Cena byla udělena za inovativní design

Hankook Kinergy AS ev, pneumatika příští generace určená pro sektor elektromobility, získala letošní cenu International Design Excellence Awards (IDEA) v kategorii automotive a přeprava za inovativní design. Pneumatika Kinergy AS ev se mimo jiné vyznačuje mimořádně nízkou hladinou valivého hluku po optimalizaci zacílené především na provoz elektromobilů. Komfort z jízdy, ovladatelnost a jízdní výkony pneumatiky Kinergy AS ev jsou srovnatelné s vysoce výkonnými pneumatikami pro vozidla se spalovacími motory.

Pneumatika Hankook Kinergy AS ev

Tvar jednotlivých bloků připomíná vzhled elektrických obvodů a design bočnic, přizpůsobený elektromobilům, zaručuje lepší aerodynamické vlastnosti a optimální chování za jízdy na různých typech vozovek. Cenou IDEA 2018 výrobce Hankook získal mezinárodní uznání za své osobité pojetí designu a za svůj potenciál k utváření budoucnosti mobility. Výrobce Hankook pokračuje ve své strategii nadále zastávat vedoucí pozici inovátora v odvětví výroby pneumatik.

V oblasti designu se soutěž o prestižní cenu IDEA 2018, pořádaná společností Industrial Design Society of America, považuje po celém světě za nejvýznamnější záležitost, stejně jako soutěže o ceny „iF DESIGN AWARD“ a „Red Dot Design Award“. V soutěži o nejlepší design se hodnotí designové inovace, zkušenosti spotřebitelů, přínos pro uživatele, korporátní sociální odpovědnost, estetika a další.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze