SEAT prodal 11 tisíc elektrických koloběžek a letos pošle na trh i motorku

SEAT prodal 11 tisíc elektrických koloběžek a letos pošle na trh i motorku
  • Papírový dojezd koloběžky s názvem eXS KickScooter je 25 kilometrů
  • Doporučená cena koloběžky je 16 299 Kč včetně DPH

Loni nejedna automobilka představila elektrickou koloběžku. Ve svém repertoáru ji má například Kia, Audi či SEAT. Variantu od poslední jmenované automobilky jsme otestovali a na naše dojmy se můžete podívat jak v článku, tak ve videu níže.

SEAT eXS KickScooter

Jmenuje se eXS KickScooter. Papírový dojezd činí 25 kilometrů a k dispozici je trojice režimů. Doporučená cena pro dealerství, kde si můžete koloběžku objednat, činí 16 299 Kč s DPH. Koloběžku si můžete složit a hodit do kufru auta a pokud se vám povede baterii vybít, tak ji doma připojíte do klasické domácí zásuvky a za zhruba tři a půl hodiny máte nabito. Než se vydáte na další cestu, tak si stáhnete aplikaci s názvem Segway-Ninebot. Ta je dostupná jak pro Android, tak iOS. A stáhnou si ji musíte, protože jde s trochou nadsázky o mozek celé koloběžky.

SEAT uvede v roce 2020 na trh také e-Scooter, první motocykl v historii značky poháněný výhradně elektricky, a kromě toho i nový e-Kickscooter, který doplní v nabídce elektrickou koloběžku eXS, jíž bylo v roce 2019 prodáno 11 000 kusů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze