Přidejte se i vy se svým elektromobilem k novému rekordu, přijeďte na Elektrofest

Přidejte se i vy se svým elektromobilem k novému rekordu, přijeďte na Elektrofest
Fotografie: Asocicace pro elektromobilitu
  • Minulý rok se v Pelhřimově sjelo přes 40 Tesel a padl rekord
  • Letos jsou zváni i majitelé elektromobilů ostatních značek
  • Znovu jde o pokus o rekord, přispět může každý se svým elektromobilem

Dajme mu sbohom, je to zastaralý pohon – zpívá se v jedné slovenské písničce na adresu spalovacích motorů (Suvereno – Tesla) a může se to stát i heslem blížícího se srazu elektromobilů v Pelhřimově. Tam je totiž kromě setkání elektromobilů v plánu i pokus o rekord.

Pojeďte na rekord – Elektro Fest 2021!

Snad každému se vybaví, že se slovem „rekord“ je spojeno město Pelhřimov – město rekordů. Ano, i tentokrát je tomu tak a rekordu se můžete účastnit všichni, co jezdíte BEV (bateriovým elektrickým vozidlem, ať už jde o automobil, motocykl nebo něco jiného). Opravdu jste srdečně zváni a bude se na náměstí v Pelhřimově na co dívat! Akce se uskuteční v sobotu 23. října 2021 a podrobnosti najdete na elektrofest.cz.

Vozy Tesla na náměstí v Pelhřimově

Již v loňském roce se pořádal na náměstí v Pelhřimově sraz elektromobilů značky Tesla a sjelo se jich tam celkem 44! V letošním roce je akce pořádána pro všechny značky elektromobilů a „jede“ se na rekord v počtu elektromobilů na českém náměstí. Pokud se jich sjede přes sto, uskuteční se zápis do Knihy rekordů! Takže neváhejte a registrujte se na výše uvedeném webu a hlavně přijeďte.

Program sobotního odpoledne bude opravdu pestrý a moderátor programu Ondra Havlík alias Endru zaručuje zábavu pro všechny. Pro úplnost doplňme, že na této akci bude iniciováno založení Hyundai club electric a porada o budoucím fungování Tesla komunit. Kontakt pro další informace: Krizka1@seznam.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze