Pohled do budoucnosti Polestaru. To je nový koncept Precept

Pohled do budoucnosti Polestaru. To je nový koncept Precept
Fotografie: polestar.com
  • Polestar Precept Concept má LED světlomety s designem Thorova kladiva
  • Největší zajímavostí je absence „B“ sloupku, podobně jako u BMW i3

Polestar 2 se navzdory koronaviru začal vyrábět a automobilka do budoucna plánuje i další vozy. Jeden by měl vycházet z konceptu Precept. Ukazuje budoucnost designu a udržitelnosti automobilky Polestar, což potvrzuje i šéf designu Thomas Ingenlath: „Samozřejmě, že zatím neukazujeme naše reálné modely, ale ukazujeme, kam se chceme vydat, jaký je náš budoucí směr a jaké máme ambice.“

Na přídi konceptu najdeme LED světlomety ve tvaru Thorova kladiva, které používá nejen Polestar, ale také Volvo. Jak už to v dnešní době bývá, nechybí ani velká, konkrétně 22palcová kola. Zajímavostí je absence „B“ sloupků, podobně jako to má například BMW i3.

Infotainment běží na Androidu. Jedná se o speciální rozhraní, na kterém Polestar pracoval přímo s Googlem. Řidiče monitoruje technologie, která hlídá jeho zrak. A co by to bylo za koncept, kdyby neměl v interiéru prvky z recyklovaných PET lahví a veganských materiálů. Asi nemusíme dodávat, že se bude jednat o elektricky poháněný vůz. Ostatně Polestar je podobně jako Tesla automobilkou, která se věnuje pouze elektromobilům.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze