Podívejte se na video s jízdními dojmy z Hondy e. Čím překvapila?

Podívejte se na video s jízdními dojmy z Hondy e. Čím překvapila?
  • Kolegové z Fully Charged si mohli vyzkoušet prakticky sériovou verzi Hondy e
  • Pochvalu si vysloužily jízdní vlastnosti, dynamika a také designová stránka
  • Na jejich kompletní dojmy se můžete podívat ve videu

Japonská automobilka Honda pomalu odhaluje různá technická data svého prvního elektromobilu. Víme tedy, že Honda e bude mít dojezd lehce přes 200 kilometrů, a to díky baterii o kapacitě 35,5 kWh. Honda e bude využívat nabíjecí standard CCS Combo. Výkon 150 koní a točivý moment 300 Nm se bude přenášet na zadní kola.

Kolegové z Fully Charged měli tu čest se v téměř sériovém voze svézt v okolí centrály Hondy v Německu. Na jejich dojmy se můžete podívat v téměř třináctiminutovém videu. V něm uvidíte i záběry z interiéru, kde zdánlivě celou palubní desku pokrývá displej. Lze si ale všimnout, že jde o tři rozdělené displeje, podobně jako to má například Mercedes.

Audi e-tron můžete mít volitelně bez vnějších zrcátek, ale Honda e je nebude mít nikdy. Místo toho na autě najdete kamery, které obraz promítají na displeje v interiéru. Ty však nemá Honda ve výplni dveří, ale na krajích palubní desky. Prý jde zatím o nejlepší implementaci virtuálních zrcátek. Co si kolegové o Hondě e dál myslí? Dle jejich názoru jde o velmi zajímavý elektromobil, jehož řízení si budete užívat, a to í díky velmi malému poloměru otáčení a možnosti ovládání jedním pedálem. Honda e zaujme také designem, má slušnou dynamiku a na trh dorazí už brzy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze