Partnerství Toyoty a olympijského výboru ohledně hybridů je na světě

Partnerství Toyoty a olympijského výboru ohledně hybridů je na světě
  • Toyota olympijskému výboru věnovala flotilu hybridních automobilů
  • Partnerství je podepsáno do roku 2024

Každá velká sportovní organizace má dnes své partnery a sponzory. BMW fandí biatlonu, vozy Škoda doprovází cyklisty na Tour de France a Toyota se nyní stává partnerem Mezinárodního olympijského výboru. Ovšem to není jen tak. Toyota Motor Europe a Toyota Switzerland výboru věnovala flotilu svých hybridních modelů značky Toyota a Lexus. Předání automobilů se uskutečnilo ve švýcarském Lausanne. Partnerství je podepsané až do roku 2024 a Toyota se tím zavázala k poskytování automobilů a zajišťování mobility.

Toyota partnerství s olympijským výborem

„Na naše partnerství s MOV jsme velmi pyšní a osobně bych rád poděkoval prezidentu MOV Thomasi Bachovi i jeho týmu za to, že přispěli k realizaci tohoto nového projektu. Jejich vize budování lepšího světa prostřednictvím sportu dokonale ladí s filozofií automobilky Toyota,“ řekl Philipp Rhomberg, generální ředitel společnosti Toyota Switzerland, a dodal: „Každý den se ze všech sil snažíme poskytovat všem lidem stále lepší řešení mobility prostřednictvím odpovídajících vztahů, týmové práce a úsilí o neustálé zlepšování – přesně v duchu programu Toyota Way.“

Toyota Motor Europe řídí velkoobchodní prodej a marketing pro vozy, náhradní díly a příslušenství značek Toyota a Lexus. Dále má na starost technické a výrobní provozy firmy Toyota v Evropě. Toyota v Evropě celkem zaměstnává okolo 20 tisíc pracovníků a od roku 1990 Toyota na evropském kontinentu investovala více jak 9 miliard eur. Evropané si na oplátku v roce 2015 zakoupili 873 844 automobilů značek Toyota a Lexus.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze