Novinky u Tesly, bezpečnější klíček od Fordu či zajímavá aplikace od Kia

+ další novinky uplynulého týdne
Novinky u Tesly, bezpečnější klíček od Fordu či zajímavá aplikace od Kia
  • Město Hradec Králové má zajímavá data ohledně ekonomiky elektromobilu
  • Ukrást Ford pomocí zesílení signálu z klíčku už nebude tak jednoduché
  • Tesla Model S a Model X mají nové motory i vzduchové odpružení

Podívejte se na přehled těch nejdůležitějších událostí uplynulého týdne. Zajímavou statistiku z provozování elektromobilů má město Hradec Králové. Podle jeho analýz se na základě současných cen paliv a elektřiny provoz elektroauta vyplatí při denním nájezdu nad 200 kilometrů. Při využití aktuálních dotačních programů, které například městům a obcím zlevní nákup elektromobilu minimálně o 250 000 Kč, se ale provoz vyplatí i při nižším nájezdu.

Tesla aktualizuje Model S a Model X, I-PACE sbírá ceny a Kia láká na aplikaci - fNews

Automobilka Ford se zase vytáhla se zajímavým řešením, jak zamezit kradení aut tím, že si zloděj zesílí signál klíčku, který vám leží někde doma, a auto pohodlně odemkne. Zajímavou technologickou novinku plánuje pro své elektromobily také Kia a Hyundai. Jednoduše řečeno si pomocí chytrého telefonu budete moci měnit jízdní parametry elektromobilu. Tím myslím například výkon nebo rekuperaci.

Neopomeneme ani Teslu Model X a Model S. Oba mají nové motory a také nové vzduchové odpružení. A nakonec pošleme jednu gratulaci do Jaguaru. A proč? Podívejte se na fNews a vše se dozvíte.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze