Nové vylepšení Tesly udělá vůz pomalý a líný. Samozřejmě pokud budete chtít

Nové vylepšení Tesly udělá vůz pomalý a líný. Samozřejmě pokud budete chtít
Fotografie: tesla.com
  • V infotainmentu přibylo tlačítko „chill“
  • Vozu se okamžitě zhorší akcelerace je klidnější a tím pádem pohodlnější

V infotainmentu přibylo tlačítko „chill“ Vozu se okamžitě zhorší akcelerace a stane se klidnějším a tím pádem pohodlnějším

Nové updaty většinou Tesly vylepšují. Nedávno však vyšel jeden, o kterém to tak úplně neplatí. Z auta s extrémním zrychlením dělá klidný a možná až trochu líný stroj. Do infotainmentu byl zakomponován mód nazvaný „chill“, jehož překladu asi netřeba. Jedná se o naprostý opak bláznivého módu Ludicrous.

Tesla Model S P100D Prior Design

Vylepšení (jestli se tomu tak dá říct) je dostupné pro Model X i Model S. Po nové aktualizaci stačí zajít v infotainmentu do „ovládání“, zvolit sekci „řízení“ a překliknout z defaultního „standart“ na „chill“. Jedná se o ideálního pomocníka při klidné jízdě, například pokud chcete vzít z letiště váženého obchodního partnera, nebo když vaši rodiče nesnáší rychlou akceleraci. Zrychlení varianty P100 pod 3 vteřiny totiž umí zamávat i se zkušeným harcovníkem.

Neustálé vylepšování vozů značky Tesla nás nepřestalo překvapovat. Některé aktualizace totiž umí přidat výbavu nebo například naučí vůz přizvednout volant a posunout sedadlo pro pohodlnější výstup z vozu.

Zdroj: electrek.co

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze