Nová aplikace My Porsche je chytřejší než kdy dřív! Zajistí servis i bezpečnost

Nová aplikace My Porsche je chytřejší než kdy dřív! Zajistí servis i bezpečnost
Fotografie: Porsche
  • Aplikace My Porsche v sobě integruje užitečné funkce včetně vzdáleného přístupu k vozidlu
  • My Porsche převezme funkce My Porsche Essentials, Connect App a Car Connect App, v budoucnu i Porsche Charging či aplikace Porsche – Good to knows
  • Aplikace bude kompatibilní s modely Porsche od roku 2016 a mladšími

Společnost Porsche představila novou aplikaci My Porsche pro všechny služby související s vozy Porsche, která se tak stane novým centrálním rozhraním mezi uživatelem, vozidlem, servisem a značkou.

Porsche přepracovalo své digitální služby pro chytré telefony a zkombinovalo funkce více aplikací do jedné: aplikace My Porsche bude nyní centrálním rozhraním pro majitele vozů Porsche. Nová aplikace převezme funkce My Porsche Essentials, Connect App a Car Connect App. V následujících měsících přibude také integrace dalších aplikací, jako je Porsche Charging či aplikace Porsche – Good to knows. Integrace celé škály služeb a informací do jedné aplikace usnadní zákazníkům používání a vytvoří jediný přístupový bod do digitálního světa Porsche prostřednictvím moderního rozhraní.

My Porsche podporuje rovněž procesy nabíjení elektromobilů a plug-in hybridů.

Aplikace My Porsche se tak má stát všestranným nástrojem pro každého řidiče vozů Porsche a bude kompatibilní s modely této značky od roku 2016 a mladšími. Po propojení smartphonu a vozidla Porsche aplikace zobrazuje důležité parametry vozu a může být použita také pro vzdálený přístup a ovládání vybraných funkcí auta přes telefon. My Porsche podporuje rovněž procesy nabíjení elektromobilů a plug-in hybridů, usnadňuje kontakt s prodejním a servisním místem, plánuje a rezervuje servisní termíny a dokáže pomáhat se zodpovídáním otázek týkajících se vozidla samotného.

Aplikace My Porsche propojí chytrý telefon s vozidlem

Jako centrální rozhraní mezi řidičem a jeho vozidlem Porsche nabízí aplikace My Porsche širokou škálu funkcí pro modely jak s konvenčními pohonnými jednotkami, tak hybridy či elektromobily – od zobrazení aktuálního stavu provozních kapalin po proces nabíjení. Když je aplikace My Porsche propojena s vozidlem, informuje jeho uživatele o stavu vozu. Umí například kontrolovat stav paliva nebo nabití, zobrazí počet ujetých kilometrů, polohu automobilu a nechybí ani statistiky minulých jízd nebo nastavení sledovacího systému VTS. Pokud se vozidlo Porsche neočekávaně uvede do pohybu nebo jede rychleji, než je nastavený limit, upozorní uživatele oznámením. Přes aplikaci My Porsche lze vůz na dálku odemykat/zamykat, ovládat klimatizační systém či vytápění (u vozů s bateriovým pohonem). My Porsche zvládá také přístup k digitálním návodům k obsluze a podpůrným videím.

My Porsche

Propojení se současnými i staršími modely Porsche

Aplikace My Porsche je k dispozici ve 47 zemích a 25 jazycích pro platformy iOS (iOS 14 a novější) i Android (Android 8 a novější). Zákazníci se mohou přihlásit i pomocí svého Porsche ID nebo se zaregistrovat přímo v aplikaci. Funkce aplikace My Porsche jsou k dispozici pro všechny současné modely Porsche a také pro mnoho starších typů:

  • Porsche 718 Boxster, 718 Cayman (od modelového roku 2016)
  • Porsche 911 (od modelového roku 2016)
  • Porsche Panamera (od modelového roku 2016)
  • Porsche Macan (od modelového roku 2016)
  • Porsche Cayenne (od modelového roku 2016)
  • Porsche Taycan

Spektrum funkcí aplikace My Porsche se může lišit v závislosti na konkrétním modelu, modelovém roku nebo zemi. Aplikaci lze zdarma stáhnout v Apple App Store a Google Play Store.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze