Nafotili jsme evropskou verzi Tesly Model 3

5
Nafotili jsme evropskou verzi Tesly Model 3
  • Tesla Model 3 byla zahalena do krásné fólie
  • Model 3 budí pozornost nejen na malých městech, ale také v Praze

Jedni ji milují a druzí ji nesnášejí. Samozřejmě mluvím o Tesle, která je pro spoustu lidí až náboženstvím, zatímco druhá strana automobilku nemůže vystát. Já osobně jsem byl někde uprostřed. Přiznám se, že mám rád technologie a v těch je Tesla vepředu. I proto jsem se na test Tesly Model 3 nesmírně těšil. Ještě, než se však společně podíváme na mé dojmy z nejdostupnějšího vozu Tesla, máme pro vás galerii fotek.

Pokud si myslíte, že se jednalo o lak, zklamu vás. Jde o fólií, která však vypadá dobře a Tesle rozhodně sluší. Po dlouhé době jsem zažil, že si mě lidé fotili a vyptávali se. Ještě než vám přineseme test, tak vám povím, že se mi Tesla Model 3 líbí, zanechala ve mě poněkud smíšené pocity, ale rozhodně má co nabídnout. A já vlastně rozumím lidem, kteří tento vůz mají ve své garáži.

Technické parametry Tesla Model 3 Long Range (E5)

Kompletní specifikace
Konstrukcesedan, 4 694 × 1 933 × 1 442 mm, 1 844 kg
PohonElektřina, hnaná náprava: 4×4
Výkon258 kW, 370 koní, točivý moment: 510 Nm
Baterie75 kWh (70 kWh využitelná kapacita)
Nabíjenírychlonabíjení: 250 kW, palubní: 11 kW, konektory: Supercharger, CCS Combo, Mennekes
Spotřeba?, dojezd: 614 km
Cena od1 228 990 Kč
Diskuze ke článku
Mariuss
Zadokolky s "dlouhou" baterkou se pokud vim do Evropy nedovazeji a na kufru se jasne pise "Dual Motor", cili se jedna o verzi LR AWD. Parametry jako pohon nebo vykon jsou tedy uvedeny v tabulce spatne...
Patrik Svatoš
Patrik Svatoš
Dobrý den, máte pravdu. Díky za informaci. V článku jsem to opravil.
L
Dobrý den, máte tam špatně výkon, 450 koní je výkon performance před posledním updatem, kdy jí ho zvedli na ~490. Long range má výkon kolem 370 koní.
trupo
57 048€ totálne ľudová cena....ak by bola okolo 35-40.000€ poviem, že bestseller, takto ide len o ďalšie elektro približovátko do mesta...myslím, že cenu prispôsobili po dohode s európskymi automobilkami...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze