Nabíjení mezi Prahou a Brnem je zase rychlejší. Díky PRE

3
Nabíjení mezi Prahou a Brnem je zase rychlejší. Díky PRE
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Elektropoutníci po dálnici D1 mají nově možnost nabíjet ultrarychle u všech tří dominantních poskytovatelů
  • Pre spustilo 300kW stanici na kilometru 66 dálnice D1
  • Na exitu 66 Loket si navíc můžete vybrat mezi dvěma z nich v rámci jediného areálu

Rychlé nabíjení, spojené s rovněž rychlým občerstvením na známém sjezdu 66 Ledeč nad Sázavou/Čechtice není na naší nejstarší dálnici žádnou novinkou. Zatímco ČEZ v areálu kiosku McDonald's nedávno posílil kapacitu o hned dvě přípojky 300 kW, jednu 150 kW a jednu 75 kW, nyní už si doslova jen o několik metrů dále můžete vybrat i stojan PRE. I ten je ultrarychlý, rozděluje celkem 300 kW mezi dvě přípojky CCS. Navíc je podle aktuálních cen proti ČEZu citelně levnější. Uvedené rozšíření se hodí i proto, že stojany ČEZ bývají často vytížené.

U jediného parkoviště si můžete vybrat občerstvení v KFC nebo Burger Kingu

Nyní se z dotyčného sjezdu stává skutečná Mekka motoristů, protože na jediném odpočívadle si mohou vybrat služby hned dvou dominantních operátorů. A aby toho nebylo málo, nechybí ani klasická čerpací stanice, LPG plnička a dokonce i autoservis, byť v různých areálech.

Diskuze ke článku
Martin Lacina
Martin Lacina
Videl jsem, ze se tam stavi nejaky dalsi fastfood a tajne doufal, ze by tam mohla byt i nejaka ta ultrarychla nabijecka, neb u MC byvaji nabijecky Cezu po zdrazeni uz ani ne tak obsazene jako spise zablokovane spalovaky, protoze parkoviste tam byva uplne narvane a navic jsou tam pro 4 konektory rezervovana pouze dve parkovaci mista.

Me tuzby byly vyslyseny. Nikdo lepsi nez PRE s 300kW stanici by to obsadit nemohl.
Pavel Haska
Pavel Haska
Jee, tak to je super zpráva. Po zdražení ČEZ a EON nabíjím na nabíječce PRE na odpočívadle u Mikulášova (jsou tam 2x 75kW) a dobrý motorest.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze