Majitelé na HoppyGo nově půjčí vůz i 18letým

Majitelé na HoppyGo nově půjčí vůz i 18letým
Fotografie: HoppyGo
  • HoppyGo pronajímatelům aut umožní nastavit si vlastní dlouhodobé slevy a pronájem vozidla bude možný již od 18 let
  • Produktové novinky se promítnou na všech trzích, tedy v České republice, na Slovensku i v Polsku

HoppyGo se rozhodlo na základě zpětné vazby od uživatelů představit v rámci podmínek pro sdílení vozů dvě novinky. „Zpětnou vazbu od uživatelů zjišťujeme pravidelně s cílem neustále vylepšovat standard našich služeb. V minulosti jsme například zlevnili pojištění aut v průměru o 55 %, rozšířili možnost zapůjček i mimo Prahu a nabízíme vozidla ve více než 240 českých městech nebo jsme zajistili majitelům možnost bezplatné dezinfekce vozu v období pandemie COVID-19. Nyní jsme se zaměřili na produktové úpravy, které uživatelům poskytnou ještě vyšší pohodlí a rozšíří individuální možnosti pro sdílení aut,” uvedl Robin Švaříček, CEO HoppyGo.

Flexibilní dlouhodobé slevy

Jednou z největších změn v nových podmínkách sdílení je možnost individuálního nastavení slevy na zápůjčku. Doposud byla dlouhodobá sleva u všech automobilů stejná – na zápůjčky delší než 3 dny sleva 20 %, 7+ dnů sleva 30 %, 14+ dnů sleva 40 % a 30+ dnů sleva 50 %. Nyní si pronajímatelé budou moci nastavit individuální slevy v rámci daných limitů podle své vlastní strategie. Bude tak záležet pouze na uživateli, jakou zvolí cenovou politiku, ať už se bude odvíjet od sezony nebo vytížení vozu.

Nabídka aut pro uživatele již od 18 let

HoppyGo nově poskytne také možnost zapůjčení vozidel řidičům od 18 let. Výběr aut bude však omezen na vozy s vlastním havarijním pojištěním, u kterých majitel povolí uživatelům od 18 let vůz řídit. Zároveň se jedná pouze o automobily, jejichž poměr výkonu na celkovou hmotnost musí být menší než 65 kW na tunu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze