Majitel obřího Chevy schválně blokoval kanadský Supercharger. Měl skvělou výmluvu

3
Majitel obřího Chevy schválně blokoval kanadský Supercharger. Měl skvělou výmluvu
Fotografie: Tesla
  • Dva případy po sobě se staly v Kanadě
  • Majitel Chevroletu měl originální výmluvu

Hned dva případy blokování nabíjecí stanice Supercharger se staly před pár dny v Kanadě. Prvním hříšníkem byl majitel obřího Chevroletu Silverado 1500, který jednoduše zacouval na jedno z parkovacích stání a odešel na 20 minut nakupovat do nedaleko umístěného obchodu s potravinami, jak informuje insideevs.com. Zarážející bylo jednání řidiče Chevroletu. Ten totiž po celou dobu stání nechal nastartovaný motor. Po příchodu k vozu přišlo vysvětlení, proč to celé udělal. Dle jeho slov by jednoho dne chtěl vlastnit Teslu. Dost nepochopitelné, co říkáte?

Hned další den na to samé místo dorazil jiný řidič, který zde opět zaparkoval svůj benzinový vůz. Tentokrát se jednalo o majitele Lamborghini Huracan, které zde stálo několik desítek minut.


Diskuze ke článku
Martin Lacina
Martin Lacina
Vsichni jsme si prosli pubertou. Nekdo v ni holt spocine na vetsi cast sveho zivota. I takove jedince bychom meli respektovat. Jednou treba take dozraji.
Tom ReBlack
Tom ReBlack
"Réservé Véhicule électrique seulement"

Dá se cedulka Tesly považovat za něco závazného a lze to na základě takové cedule sankcionovat? BTW dnes je každý vůz v podstatě elektrický.. tolik čipů atd. co mají v sobě :D
Martin Šafránek
Martin Šafránek
Vyhrazená parkovací místa musí být označena dle zákona příslušnými dopravními značkami. Na druhou stranu provokovat jednu nebo druhou stranu nemusí být v dnešní době rozumný nápad.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze