Lucid se staví na druhou nohu. Otevírá v Evropě další autosalon

Lucid se staví na druhou nohu. Otevírá v Evropě další autosalon
Fotografie: Lucid Motors
  • Lucid Motors se nově usídlil i ve Švýcarsku, kde je o značku údajně velký zájem
  • Evropští zájemci sice zatím žádné vozy nedostali, ale první z nich by se měli dočkat ještě letos

Jak je dnes v módě, nejedná se o klasický autosalon plný aut, prospektů, poliček s autokosmetikou a vzorníků barev. Lucid míří do prémiových vod a tomu bude odpovídat prostředí. Však se objekt také bude jmenovat Lucid Studio. Sice není pojatý tak velkoryse jako konkurenční projekt Nio House, ale úspěšní a bohatí se v něm budou jistě cítit dobře. Ten druhý se po Mnichovu objevil v Ženevě na adrese Cours de Rive 10, tedy v rušném širším centru kalvinistické metropole omývané Ženevským jezerem a ze tří stran svírané francouzskými hranicemi. Právě malé, ale bohaté Švýcarsko totiž patří mezi prioritní evropské trhy spolu s Belgií, Dánskem, Finskem, Francií, Itálií, Monakem, Německem, Nizozemskem, Norskem, Rakouskem, Španělskem, Švédskem a Velkou Británií, kde lze Lucid již objednávat. A ke stávajícímu sedanu Lucid Air přibude zkraje následujícího roku i SUV Lucid Gravity.

Evropská expanze tím nekončí, další Lucid Studia a servisní centra budou následovat „ve velkých evropských městech“. Zda a kdy se dočkáme i u nás v CEE regionu, tedy zatím nevíme. A doufáme, že v americké centrále automobilky už aspoň vědí, že nějaký takový region existuje.

Lucid Studio Ženeva
Aktuálně si západoevropští zájemci proti vratné třistaeurové záloze mohou zarezervovat sedan Lucid Air, od příštího roku dojde i na velké SUV Lucid Gravity
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze