Lucid Motors otevírá první samostatný showroom a servisní středisko v Beverly Hills

Lucid Motors otevírá první samostatný showroom a servisní středisko v Beverly Hills
Fotografie: Lucid Motors
  • Do konce roku 2021 chce Lucid otevřít dalších 20 prodejních míst
  • První samostatný showroom nabídne i virtuální realitu

Uběhlo pár týdnů od světového představení Lucidu Air a nyní se otevírá první samostatný showroom značky. Informuje o tom insideevs.com a v současné době jsou možné návštěvy nových prostor pouze po předchozí domluvě. Součástí prodejny je také moderní studio a servisní centrum, přičemž vše je v Beverly Hills v Kalifornii. Je ale důležité si uvědomit, že nejde o první showroom společnosti Lucid Motors. Velkou roli zde hraje právě slovíčko „samostatný“. Klasická prodejna se totiž otevřela letos v březnu v kalifornském městě Newark.

Kvůli koronavirové krizi došlo ke zpoždění celosvětové premiéry vozu i jeho prodeje. A co čeká zákazníky v novém showroomu v Beverly Hills? Podle všeho se budou moci naplno zapojit do „zážitku z luxusního prodeje značky fyzicky i virtuálně“. Pomáhá tomu velká maketa interiéru vozu Lucid Air, které nechybí vše potřebné. Je zde použita technologie VR Experience, která umožňuje virtuálně prozkoumat Lucid Air zevnitř i zvenčí. Tento digitální zážitek je k dispozici také zákazníkům, kteří dávají přednost nakupování z pohodlí domova prostřednictvím nástroje Lucid Live Studio.

Zákazníci dostanou možnost mluvit se zástupci společnosti Lucid, aby zjistili vše potřebné při případné koupi modelu Air. Do budoucna se pak chystají další místa, kde se otevřou další studia a servisní centra. Za zmínku stojí například prodejna v Los Angeles, dále showroom ve městě San Jose v Kalifornii nebo v Miami na Floridě. Tím to však rozhodne nekončí. Lucid plánuje do konce roku 2021 otevřít v Severní Americe celkem 20 prodejních a servisních míst.

Technické parametry Lucid Air Dream Edition Range

Kompletní specifikace
Konstrukcesedan, 4 975 × 1 939 × 1 410 mm, ? kg
PohonElektřina, hnaná náprava: 4×4
Výkon696 kW, 947 koní, točivý moment: 1 390 Nm
Baterie118 kWh (100 kWh využitelná kapacita)
Nabíjenírychlonabíjení: 300 kW, palubní: 22 kW, konektory: CCS Combo, Mennekes
Spotřeba?
Cena od5 450 000 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze