Koutek elektromobilů na Autoshow. Co vše bylo k vidění?

Koutek elektromobilů na Autoshow. Co vše bylo k vidění?
  • Na Autoshow 2017 bylo k vidění hned několik elektromobilů od tesel přes BMW i3 až po Nissan Leaf
  • Prakticky ve všech vozech se mohli účastníci svézt

Letní sezóna už pominula, a tak byla letošní akce s názvem Autoshow jednou z posledních, kde jste se mohli podívat nejen na krásná auta a ženy, ale také se seznámit s elektromobilitou či pokročilými technologiemi. Autoshow 2017 se konala předchozí víkend a naše redakce měla na výstavě hned dvojici elektromobilů, konkrétně BMW i3 a Nissan Leaf, a to ne ledajaký. Nissan Leaf s živou zahrádkou na střeše kolemjdoucí opravdu přitahoval.

Po celou dobu konání akce bylo možné se svézt některým z vystavených elektromobilů, ať už šlo o Nissan Leaf, BMW i3 nebo samozřejmě teslu, po které lidé volali nejvíce. Celkem se tak uskutečnilo více jak tisíc jízd. Pro některé to byla premiéra v elektromobilu. K vidění však byl také simulátor od Besipu a další doprovodný program.

Pro elektromobilitu jako takovou šlo jistě o povedenou akci. Lidé se opět dozvěděli o elektrických autech něco více. Pomalu tak odpadávají mýty, že auto na elektřinu nezvládne více jak 100 kilometrů na jedno nabití, že ho není kde nabíjet a další. Pevně věříme, že se s vámi budeme moci brzy setkat ať už na Autoshow nebo na Prague Car Festivalu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze