Jaké elektromobily jsou na HoppyGo? Kolik mohou majitelé na této platformě vydělat?

Rozhovor
Jaké elektromobily jsou na HoppyGo? Kolik mohou majitelé na této platformě vydělat?
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • HoppyGo je carsharing, který zprostředkovává sdílení zpravidla soukromě vlastněných elektromobilů
  • V rozhovoru jsme se ptali na to, jak jsou elektromobily oblíbené nebo kolik může soukromý majitel sdílením vydělat

Služba HoppyGo provozuje carsharing a ve svém portfoliu má poměrně dost elektromobilů. Jde o formu carsharingu, kdy soukromí majitelé mohou sdílet svůj vůz s ostatními řidiči. A právě elektromobily jsou ve službě HoppyGo velmi žádané. O spojení carsharingu s elektromobilitou jsme mluvili s Robinem Švaříčkem, ředitelem společnosti HoppyGo.

Rozhovory o elektromobilitě #6 – Jaké elektromobily jsou na HoppyGo? Kolik mohou majitelé na této platformě vydělat? To nám řekl Robin Švaříček

Podcast v audio formě

Mluvili jsme o tom, jaké elektromobily je možné si na HoppyGo půjčit a řešili jsme i to, kolik může vydělat soukromý majitel elektromobilu, který své auto poskytne ke sdílení s dalšími řidiči. A zjišťovali jsme samozřejmě i to, jak oblíbené jsou elektromobily na HoppyGo a kdo je typický zákazník, který si zde elektromobily půjčuje. A než si pustíte video, můžete tipnout, které auto je nejdražší na HoppyGo. Napovíme, že jde o rychlý elektromobil.

Služba HoppyGo i elektromobilita v rámci tohoto carsharingu je nejvíce rozvinutá v Česku. Na našem trhu se ale ukazuje, jaký přínos má možnost zapůjčení elektromobilu pro rozvoj elektromobility obecně. A cílem je, aby tento přínos byl i na Slovensku nebo v Polsku, kde také HoppyGo působí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze