Ford nejspíše lže o Mustangu Mach-E. Tohle se zákazníkům líbit nebude

Ford nejspíše lže o Mustangu Mach-E. Tohle se zákazníkům líbit nebude
Fotografie: Ford
  • Nikdo vlastně neví, kolik kusů je k dispozici
  • Aktuálně lze vůz objednat i mimo klasické prodejce

Když vstupoval na světové trhy Mustang Mach-E, jako první dorazila limitovaná First Edition. Jenže jak se zdá, počet vyrobených kusů se neustále navyšuje a z původně velmi omezené edice je něco, co si může koupit pomalu každý. O všem informuje autoblog.com, přičemž pořídit si nový elektrický Mustang jde i jinými cestami než klasicky u prodejce.

Aktuálně lze novinku zakoupit skrze populární sociální platformy, jako je například Facebook. Limitovanou First Edition aktuálně nabízí také web Uncrate.com, který se tváří jako hlavní nákupní průvodce pro muže. Kromě vybavení do hor a klasického oblečení tam lze zakoupit právě i nová auta, mezi která se řadí Mustang Mach-E. Ford navíc nikdy neřekl, kolik kusů Mach-E vlastně vyrobil. Odpovědí na každý dotaz bylo vždy jen to, že nepotvrdí oficiální číslo, které by nám mohlo více napovědět o tom, jak moc je úvodní edice vlastně výjimečná.

Dokonce i web Uncrate mlží a uvádí, že má k dispozici jen omezený počet kusů. Ve výsledku to tak vypadá, že Ford chce nahnat plusové body na všech frontách, jenže tím zároveň trpí exkluzivita tohoto modelu. Ten v zaváděcí edici nabízí exkluzivní metalický lak Grabber, celoplošnou panoramatickou střechu, kontrastní švy na kožených sedadlech a prahové lišty s označením „First Edition“.

Technické parametry Ford Mustang Mach-E RWD SR

Kompletní specifikace
KonstrukceSUV, 4 713 × 1 881 × 1 625 mm, 2 047 kg
PohonElektřina, hnaná náprava: zadní
Výkon198 kW, 269 koní, točivý moment: 430 Nm
Baterie75,7 kWh (70 kWh využitelná kapacita)
Nabíjenírychlonabíjení: 115 kW, palubní: 11 kW, konektory: CCS Combo, Mennekes
SpotřebaKombinovaná: 17,2 kWh / 100 km, dojezd: 440 km
Cena od1 458 900 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze