Elektromobil Roku 2022: auta v kategorii Plug-in hybridy

Elektromobil Roku 2022: auta v kategorii Plug-in hybridy
Fotografie: Elektromobil Roku
  • Čtvrtou kategorií ankety Elektromobil Roku 2022 jsou plug-in hybridy
  • Jde tedy o částečné elektromobily a zařazeny jsou tam všechny bez ohledu na typ karoserie
  • Hlasováním můžete vyhrát zápůjčku elektromobilu nebo plug-in hybridu

V naší nově vzniklé anketě Elektromobil Roku 2022 máme jednu kategorii určenou pro plug-in hybridy, tedy částečné elektromobily. V této kategorii jsou zařazeny vozy s plug-in hybridním pohonem bez ohledu na typ karoserie. Pojďme se podívat, z jakých vozů můžete vybírat pro hlasování. Hlasováním v anketě nejen pomůžete svému oblíbenému elektromobilu nebo plug-in hybridu, ale můžete i vyhrát zápůjčku auta, třeba i na týden a s nabíjecím čipem.

Vozy nominované v kategorii Plug-in hybridy

Nominované vozy jsou v hlasování seřazeny podle abecedy a hlasovat můžete pro tyto vozy: BMW X1, Ford Kuga PHEV, Hyundai Tucson Plug-in Hybrid, Kia Sportage PHEV, Lexus NX 450 h , Mazda CX-60, Mercedes-Benz GLC, MG EHS, Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, Opel Grandland Plug-in Hybrid, Peugeot 308 HYBRID, Porsche Cayenne E-Hybrid, Renault Captur PHEV a VW Multivan eHybrid.

.

Z každé kategorie můžete hlasovat pro jeden vůz. Pokud vás zajímá, co můžete vyhrát, naleznete to na webu ankety ElektromobilRoku.cz. Dva vozy jsou na týden i s nabíjecí kartou. Dále pak máme několik vozů na týdenní zápůjčku a několik na víkendovou. Mezi nimi je i jeden plug-in hybrid.

PRE - generální partner ankety Elektromobil Roku 2022

Anketa Elektromobil Roku 2022 Powered by PRE probíhá ve spolupráci s generálním partnerem PRE, partnerem Allianz a s podporou Asociace pro elektromobilitu České republiky.

Allianz - partner ankety Elektromobil Roku 2022
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze