Elektromobil jako náhradní vozidlo zdarma? U Mazdy ano

Elektromobil jako náhradní vozidlo zdarma? U Mazdy ano
Fotografie: Mazda
  • Akce platí do konce března
  • Elektromobilem dostanete jako náhradní vůz po dobu servisní prohlídky

Elektromobily jsou zatím pro většinu lidí prakticky neznámou veličinou. Lze si o nich přečíst řadu informací i řadu mýtů, ale reálnou zkušenost má málokdo. Zákazníci v autorizovaných servisech Mazda mají nyní možnost zápůjčky elektrické Mazdy MX-30 na dobu provedení pravidelné servisní prohlídky nebo během montáže originálního příslušenství do jejich vozu zcela zdarma. Mohou si tak udělat na jízdu elektromobilem vlastní názor.

I v současné nelehké době jsou záležitosti, které musíme vyřídit mimo domov. Jednou z nich je i pravidelný servis vozu. Dodržování servisních intervalů a pravidelná návštěva autorizovaného servisu z důvodu provedení servisní prohlídky by měly být pro majitele vozu rutinou. I po ukončení záruční doby vozu znamená servisní prohlídka takové „očkování“, preventivní péči o vůz, která se rozhodně vyplatí. Pravidelný servis zapsaný do elektronické servisní knížky zvyšuje cenu vozu při jeho následném prodeji a navíc se při provedení předepsané, řádné prohlídky vozu zdarma prodlužuje až po dobu deseti let asistenční služba Mazda Europe Service.

Mazda MX-30 v Česku – Projeli jsme elektrického Japonce

Zákazníci, kteří přijedou do konce března 2021 na pravidelnou servisní prohlídku nebo z důvodu montáže originálního příslušenství k autorizovaným prodejcům nebo servisům značky, mohou dostat jako náhradní vozidlo elektromobil Mazda MX-30, a to zcela zdarma. Auto dostane zákazník po maximální dezinfekci, u některých dealerů včetně dezinfekce ozonem, a plně nabité. Není tak nutné hledat alternativní dopravu domů. MX-30, ideální příměstský elektromobil, je jako dělaná pro překlenutí doby servisu.

Mazda MX-30 (2020) EV

Rozměry4 395 × 1 795 × 1 570 mm, 1 660 kg
Výkon107 kW
Baterie35,5 kWh, CCS Combo, Mennekes
Dojezd (WLTP)200 km
tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze