Další elektrická Honda je za rohem. Prozradil ji oficiální snímek

Další elektrická Honda je za rohem. Prozradil ji oficiální snímek
Fotografie: Honda
  • Nabídne dostatek prostoru pro čtveřici cestujících
  • Jedná se o druhý elektromobil v nabídce značky
  • Zatím se spekuluje o trzích, kde se má prodávat

Honda včera odhalila první fotografii dalšího připravovaného elektromobilu. Ten zatím nemá oficiální označení, ale podle en24.news se má jednat o větší sedan, popřípadě crossover. V modelové nabídce Hondy tak brzo přibude další elektromobil pro rodiny s dětmi. Premiéru novinky máme očekávat na letošním ročníku autosalonu v Pekingu, který se bude konat od 26. září do 5. října.

Jak je patrné z přiložené fotografie, vůz dostane poměrně rozměrnou přední masku, kterou doplňují úzké čelní světlomety s třemi segmenty a Full LED technikou. Nechybí ani sportovní design a velká kola s úzkým profilem pneumatik. Zároveň se díváme na první elektrický vůz Honda, jenž se bude prodávat v Číně. Tím pádem se nabízí otázka otázka, zda dojde také na trhy v Evropě. Zatím se totiž mluví jen o čínském trhu.

A co se týče samotné výstavy, na tamním výstavišti se má ukázat také nová plug-in hybridní verze aktuální generace modelu CR-V. Právě ta by se mohla v polovině příštího roku ukázat také v Evropě. Aktuálně se Honda může pochlubit jen její hybridní verzí. Kromě toho je v nabídce také Honda e, ta však není rodinným automobilem a svým designem působí lehce kontroverzně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze