Co nabízí české walboxy MyBox od firmy Elexim?

e-Salon 2022
Co nabízí české walboxy MyBox od firmy Elexim?
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Česká firma Elexim dodává wallboxy MyBox
  • Zařízení MyBox jsou vyrobená v Česku
  • Nabízí řešení pro jednotlivce i firmy

Pojďme se ještě ohlédnout za e-Salonem, konkrétně stánkem firmy Elexim. Pokud totiž řešíte wallbox pro nabíjení elektromobilu doma či ve firmě, můžete se podívat do nabídky poměrně širokého spektra zařízení s označením MyBox. Od jednoduchých výdejníků až po wallboxy se dvěma zásuvkami, které mohou sloužit i jako veřejné nabíjecí stanice. Na ukázku nabídky, která byla vidět na e-Salonu, se můžete podívat ve videu níže.

e-Salon 2022: České wallboxy MyBox od firmy Elexim

Česká firma Elexim se zabývá hlavně řešením pro AC nabíjení a mimochodem dodává i řešení pro nově vzniklý český šampionát v eco-rally, kterého jsme se zúčastnili. Na e-Salonu ale prezentovali řešení pro běžné zákazníky, případně firmy s elektromobily ve vozovém parku. Wallboxy firmy Elexim nesou označení MyBox.

V nabídce nalezneme nástěnné wallboxy od MyBox Home přes MyBox Plus až po MyBox Profi, který má dvě zásuvky o maximálním výkonu 22 kW. Dále pak sloupek, také se dvěma 22kW zásuvkami s názvem MyBox Post. Pokud ale preferujete něco jednoduššího, naleznete v nabídce jednoduché výdejníky, které mají kabel nebo zásuvku Mennekes, ale vše ostatní se umístí do skříňě s jističi.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze