CAR4WAY si pro klienty nachystalo vánoční nabídku. Zapůjčí e-Golf jen za polovinu

CAR4WAY si pro klienty nachystalo vánoční nabídku. Zapůjčí e-Golf jen za polovinu
  • Nabídka se vztahuje na jakýkoli z modelů Volkswagen e-Golf
  • 50procentní sleva se vztahuje pouze na čas využívání auta, nikoli na najeté kilometry nad základních 100 kilometrů
  • Akce platí do konce letošního roku

Svátky klidu a pohody se nezadržitelně blíží, a tak není problém u spousty společností najít i zajímavé cenové nabídky na pořízení různých věcí. K tomuto trendu se přidala i společnost CAR4WAY. Co přesně nabízí?

Volkswagen e-Golf (2017)

CAR4WAY je carsharingová společnost, která má ve své flotile hned několik modelů. Ty si můžete na mnoha místech v Praze vypůjčit a kdekoli v Praze zase vrátit. Mimo ostatní modely do jejich flotily spadá hned 15 elektrických Golfů. Právě na ně si CAR4WAY připravilo speciální nabídku, která trvá do 31. 12. 2017.

Za zápůjčku Volkswagenu e-Golf zaplatíte pouze polovinu ze standardní ceny. Pokud tedy potřebujete přestěhovat nějaké věci nebo chcete vyrazit na výlet, jde o výbornou příležitost, jak si vyzkoušet elektromobil a ještě ušetřit.

Standardní cena za půjčení Volkswagenu e-Golf činí 188 Kč za každou hodinu s tím, že v ceně už máte i 100kilometrový dojezd. Za každý další kilometr pak platíte nezměněných 3,90 Kč. Pokud tedy budete mít e-Golf dvě hodiny a vejdete se do 100 kilometrů, pak do konce roku zaplatíte jen 188 korun. Dlužno podotknout, že v případě nabíjení vám není účtován časový poplatek.

Carsharing od CAR4WAY si vyzkoušel kolega Martin Pultzner. Jen zmíníme, že jde o Volkswagen e-Golf nové generace, tedy model, který na jedno nabití reálně urazí až 200 kilometrů a v případě cestování po Praze i více.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze