Bydlení v Tesle Cybertruck? Díky Loki Basecamp to nebude problém

Bydlení v Tesle Cybertruck? Díky Loki Basecamp to nebude problém
Fotografie: Loki
  • Cena vestavby činí astronomických 2,8 milionu Kč
  • Za tuto sumu však každý zákazník získá malý luxusní byt na korbě Cybertrucku

Tesla Cybertruck se ještě letos dočká sériové výroby a ve spojení s tím se na trhu začínají objevovat první doplňky, které mají zpříjemnit každodenní soužití s tímto plně elektrickým pick-upem. S novou nástavbou tak přichází například firma Loki, která s produktem Basecamp cílí na aktivní majitele, kteří se nebojí přespat v přírodě, jak píše teslarati.com. Jedná se v podstatě o dodatečný obytný prostor, který svým zpracováním nemá daleko k menšímu luxusnímu bytu.

Zástupci firmy říkají, že produkt je kombinací moderního inženýrství a špičkového řemeslného zpracování. Každá obytná nástavbová jednotka je ručně postavená a existuje několik možností konfigurací, ze kterých si mohou kupující vybrat. V nástavbě na korbě vozu tak není problém najít kolejnicový systém pro sušicí zařízení, odnímatelnou sprchu, držák na odnímatelný stůl, vzduchový kompresor, přenosné WC nebo kotevní body pro dodatečné lůžko.

V rámci přežití v přírodě se pak samozřejmostí může stát nerezový dřez se sklopnou baterií a krytem, mobilní indukční varná deska, hromada vstupů pro USB, AC / DC zásuvky či lampičky na čtení. Ve výbavě pak je také střešní ventilátor MaxxAir Deluxe, topná jednotka Webasto nebo vnější osvětlení pomocí LED lišt. Jak je vidět, firma myslela opravdu na vše a jen málokdo by našel nedostatky. A cena? V základu počítejte se 135 000 americkými dolary, což je v přepočtu asi 2,8 milionu Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze