Anytime Business nabízí firmám sdílenou variantu firemní flotily

Anytime Business nabízí firmám sdílenou variantu firemní flotily
Fotografie: Anytime
  • Službu ocení malé a střední firmy
  • Anytime vytvoří firemní profil, kam přidá zaměstnance firmy, jež následně může firma upravovat

Malým a středním firmám, které potřebují automobil jen občas, se vyplatí využít služeb carsharingu. Nemusí tak zbytečné draze vozový park pořizovat a udržovat. Přepravu mají vyřešenou bez starostí a zbytečných nákladů a zaměstnancům je navíc nabízejí pro vlastní potřebu jako benefit. To může ocenit mnoho firem v Praze, kdy je složité a drahé parkovat na placených zónách po celé Praze. S Anytime lze zadarmo neomezeně parkovat na všech modrých, fialových i oranžových zónách ve všech městských částech.

Služba Anytime Business přináší firmě k dispozici stovky spolehlivých vozů, zcela bez závazku. „Anytime Business je služba vhodná pro všechny typy společností, zejména však pro malé a střední firmy, které auto potřebují pouze občas. Zaměstnanci si pak chválí, že jim firmy vozy nabízejí jako benefit pro soukromé použití,“ říká Milan Beutl ze společnosti Anytime Carsharing.

Využití sdílených aut je pro firmu jednoduché. Anytime vytvoří firemní profil, kam přidá zaměstnance firmy, které následně může firma upravovat. Uživatel služby si pak může libovolně přepínat mezi firemním a soukromým profilem a firma dostává pravidelné výpisy služebních jízd, kde vidí informace o všech jízdách, včetně vzdálenosti, času jízdy, ceny a jména řidiče.

Firma se sdílenou flotilou ušetří za pořizování a provoz firemních aut, má vždy k dispozici přesně tolik aut, kolik potřebuje, nemusí se vázat a službu může kdykoliv přerušit nebo zrušit a auta má vždy ihned k dispozici. Jednoduše má také přehled o nákladech na pracovní cesty u každého zaměstnance. V době boje o zaměstnance a budování ekologické firemní kultury tento způsob dopravy mohou využít jako zaměstnanecký benefit, který navíc šetří životní prostředí. Tento fakt je pro mnoho zaměstnanců v současnosti také velmi důležitý.

Mezi Čechy je sdílení automobilů stále populárnější, zejména mezi obyvateli hlavního města. Dnes sdílenými auty jezdí přes 17 % obyvatel, což představuje 6% nárůst oproti roku 2021. Využívají jej k cestám na výlety, za sportem, kulturou, nákupy či jako druhý vůz v rodině,“ uzavírá Milan Beutl.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze