Aktualizovaný Autopilot bude fungovat hladce jako hedvábí, říká Elon Musk

Aktualizovaný Autopilot bude fungovat hladce jako hedvábí, říká Elon Musk
Fotografie: Tesla
  • Někteří majitelé si stěžovali, že ovládání volantu při aktivovaném Autopilotovi je hrubší až nepříjemné
  • S aktualizací přijde i podpora pro kolmé parkování
  • Vylepšený bude i webový prohlížeč

Inženýři Tesly se v poslední době věnovali především programování druhé generace Autopilota, který doznal hned několika změn. Podrobněji jsme se tomu věnovali v samostatném článku.

Elon Musk přišel s informací, že se brzy dočkáme aktualizace softwaru, která má přinést nový řídící algoritmus. Musk slibuje, že systém bude fungovat hladce jako hedvábí. Někteří majitelé tesly si stěžovali, že řízení volantu při aktivovaném Autopilotovi je poněkud hrubší a někteří to dokonce označili jako nepříjemné. To vše by měla aktualizace zlepšit.

Momentálně se aktualizace testuje interně a během jednoho měsíce by se postupně měla dostávat do aut. Vozidla, která jsou vybavena druhou generací Autopilota, by mohla dostat podporu kolmého parkování. Aktualizace by se měla dotknout také webového prohlížeče, který by měl být nyní svižnější.

Novinek z dílny Tesly je poslední dobou poměrně dost. Před pár dny automobilka zveřejnila, jak to ve skutečnosti bude s placením na Superchargerech, a také jsme psali o tom, jakou cestou můžete získat nabíjení na Superchargerech zdarma.

Zdroj: electrek.co

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze