Vyhrajte Wallbox Pulsar Pro včetně prohlídky místa instalace zdarma

Soutěž
Vyhrajte Wallbox Pulsar Pro včetně prohlídky místa instalace zdarma
Fotografie: Robin Novotný, fDrive.cz
  • Ve spolupráci s Chytre-nabijeni.cz vyhlašujeme soutěž o Wallbox Pulsar Pro
  • Spolu s tím získáte i prohlídku místa instalace zdarma
  • Soutěžní otázka zazní v pořadu Future Cast, výhoda je, když budete sledovat živě v 16:00

Elektromobilita nejsou jen auta s elektrickým pohonem, ale také spousta věcí okolo. Nedílnou součástí elektromobility je nabíjení, zejména to domácí je pro provoz elektromobilu velkou výhodou. A právě wallbox, tedy domácí nabíjecí stanici, můžete vyhrát v soutěži, kterou jsme připravili ve spolupráci s Chytre-nabijeni.cz, což je autorizovaný distributor značky Wallbox pro ČR. Soutěžní otázku vyhlásíme v pořadu Future Cast.

O co hrajeme?

Konkrétně soutěžíme o Wallbox Pulsar Pro včetně prohlídky místa instalace zdarma. Skvělou zprávou ale je, že vyhrává každý, protože všichni soutěžící získají alespoň voucher na slevu 900 Kč na jakýkoliv wallbox od Chytre-nabijeni.cz.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále.
  2. V úterý 21. 11. 2023 od 16:00 hod. se dívejte živě na náš pořad FutureCast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na fDrive.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání Future Castu a hodinu po něm (tedy 21. 11. 2023 od 16:00 do 18:00), zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 21. 11. 2023 16:00 hod. do 27. 11. 2023 23:59 hod. Výhrou je „Wallbox Pulsar Pro včetně prohlídky místa instalace zdarma“. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje správně, klikněte zde.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze