Vítejte na fDrive.cz, novém portálu o elektromobilech a dopravě budoucnosti

  • Věříme, že v elektřině je budoucnost
  • Elektromobily, hybridy, moderní technologie a bezpečnostní systémy – to jsou témata fDrive.cz
  • Těšit se můžete nejen na testy aut, ale i reportáže, seriály a zajímavosti z celého světa

Vítejte na fDrive.cz – novém portálu o budoucnosti dopravy od vydavatelství 24net, které stojí i za známým portálem mobilenet.cz. Zaměřujeme se na to nejlepší a nejmodernější, co můžete na našich silnicích potkat, hlavně ale na technologie, na které se můžeme všichni těšit v budoucnosti. Věříme, že v elektřině a dalších alternativních pohonech je budoucnost. A ta rozhodně nebude nudná. Taková Tesla Model X nebo BMW i8 jsou toho jasným důkazem. A proto máme v názvu to záhadné „f“, které značí budoucnost (future).

Startujeme fDrive.cz

Hyperloop, hybridy, elektromobily, elektrokola, moderní bezpečnostní systémy, nejnovější technologické vychytávky v autech – to je jen zlomek témat, na která se na fDrive.cz můžete těšit. Nechybí testy nejnovějších elektromobilů a hybridů. Připraveny máme první tři, ale přes deset jich máme ještě v zásobě a budeme je pro vás vydávat v následujících dnech. Nechybí zajímavosti, reportáže a spousta dalšího obsahu.

fDrive.cz

Přečíst si můžete i první díly našich nových seriálů:

Prohlédli jsme si také zajímavé koncepty a auta budoucnosti na veletrzích po celém světě, třeba CESu v Šanghaji, a zúčastnili se řady zajímavých zahraničních akcí, například Audi Tech Days v Mnichově. I když tedy startujeme dnes, najdete už teď na fDrive.cz mnoho zajímavých článků, které rozhodně stoji za přečtení.

A to, co vidíte teď, je pouze začátek. Už teď máme připravenou spoustu dalších funkcí, které pro vás budeme už brzy postupně spouštět. Třeba katalog se specifikacemi všech aut nebo nejlepší mapu nabíjecích stanic v Česku.

TIP: Tesla Model X: v Praze jsme vyzkoušeli SUV budoucnosti

A začínáme hned ve velkém stylu. Už dnes Patrik Svatoš a Martin Wagenknecht vyrážejí na autosalon do Paříže, jehož tiskové dny začínají ve čtvrtek. A protože jsme elektromobilní fandové, vyrážíme na něj Nissanem Leaf. Dojedeme? Kde a jak budeme nabíjet a co nás na cestě potká? To vše můžete sledovat v našem blogu, který právě dnes zahajujeme.

Sledujte nás na sociálních sítích!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze